Pcbrehoboth
Image default
Zorg

TPCulemborg verwelkomt je graag voor een controle van je gebit

Je zoekt een tandarts in Culemborg voor kinderen? Wees welkom bij tandartsen Dennis en Daisy-Joyce. Zij hebben een speciale methode ontwikkeld waarmee het voor kinderen leuk wordt om naar de tandarts te gaan. Vrolijk je tanden tellen en swingend tanden poetsen op het tandenpoetslied zijn hier onderdeel van.

Jong geleerd, oud gedaan

Bij Tandartsenpraktijk Culemborg worden jonge kinderen op een speelse wijze bekend gemaakt met hun gebit en met het belang van goed en regelmatig poetsen. Het is verstandig om kinderen, zodra het melkgebit doorgebroken is, al mee te nemen naar de tandarts. Zo raken ze er vertrouwd mee. Behandeling is in het begin nog niet nodig. Dennis en Daisy kunnen jullie als ouders overigens ook diverse tips geven betreffende de mondzorg van kinderen. Ben je nieuwsgierig, neem gerust contact op, dan kan snel een kennismakingsafspraak gemaakt worden.

Modern en ouderwets goede service

Een vertrouwde tandartsenpraktijk in Culemborg, dat is TPCulemborg. De praktijk is modern, schoon en ruim van opzet. En iedereen is welkom! Van jong tot oud, van man tot vrouw. De tandartsen van Tandartsenpraktijk Culemborg streven dag in dag uit naar de best mogelijke zorg voor iedere afzonderlijke patiënt. Ze gebruiken de laatste technieken en beschikken over topapparatuur. En, er is altijd tijd voor een praatje.

Als het om persoonlijke aandacht- of kiezen en tanden gaat, valt er volgens TPCulemborg namelijk niets te bezuinigen. Word je zenuwachtig of misschien zelfs een beetje angstig bij de gedachte dat je naar de tandarts moet. Weest gerust, de tandartsen van TPCulemborg maken het zo aangenaam mogelijk. Ook als het laatste tandartsbezoek al weer een tijd geleden is, kun je met een gerust hart naar TPCulemborg gaan.

Je vindt de praktijk aan de Costerweg 3 in Culemborg. Vragen kun je mailen naar info @ tpculemborg.nl. Bellen kan ook, dit is het nummer: 0345-473396. Dit nummer kun je ook bellen voor spoedgevallen als nabloedingen, een uitgeslagen tand, langdurige en constante kiespijn en scherpe randjes aan tanden en/of kiezen. Als TPCulemborg geen dienst heeft als je belt, hoor je via het antwoordapparaat waar je wel terecht kunt.

 

https://www.tpculemborg.nl/