Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Een enthousiast team van dakexperts waar u op kunt vertrouwen

U zoekt een professioneel bedrijf op het gebied van dakwerkzaamheden? De Dakmakers verwelkomen u graag als nieuwe klant. Onze mensen hebben ervaring met alle mogelijke soorten daken. Van plat tot hellend. Van groen tot zwart en wit. Van daken op kantoorpanden tot daken op bungalows en herenhuizen. Wij nemen ons vak serieus, zijn op de hoogte van de nieuwste trends en gebruiken eersteklas materialen en gereedschappen.

Wat dak werkzaamheden betreft voeren we inspecties uit en repareren we beginnende lekkages en slijtageplekjes. Daarnaast staan we direct klaar als er sprake is van een noodgeval. En we kunnen ook een compleet dak vervangen door een duurzaam nieuw exemplaar. Duurzaamheid is tegenwoordig belangrijk. Zo zijn de volgende opties het overwegen waard: zonnepanelen op uw dak of een groen dak dat regenwater opvangt en fijnstof filtert. Wilt u meer genieten op uw dak tijdens warme dagen dan raden we een jacuzzi aan. Afijn, er zijn talloos veel mogelijkheden om meer uit uw dak te halen. Als u contact opneemt met De Dakmakers, vertellen ze u er alles over!

Reparatie nodig?

Een reparatie aan het dak moet in 9 van de 10 gevallen snel gebeuren. Scheurtjes, verweringsplekken en andersoortige aantastingen breiden zich namelijk snel uit. Met als gevolg een grotere kans dat uw woning beschadigd raakt en dat brengt weer hoge kosten met zich mee. Nu zijn reparaties niet altijd te voorkomen. Denkt u maar aan een heftige herfststorm of ongekende sneeuwbuien. In dat soort situaties kunt u gebruik maken van de noodservice van De Dakmakers. Tegelijkertijd zijn veel reguliere schades wel te voorkomen door een regelmatige controle. “Het beste dak is een dak waarover u zich geen zorgen hoeft te maken”, aldus De Dakmakers!

Als u De Dakmakers vandaag belt, komen ze binnen enkele dagen uw dak controleren. Ze bekijken ieder hoekje en gaatje. Treffen ze een oneffenheid of beschadiging aan, dan wordt die meteen verholpen.

http://www.dakmakers.nl/