Pcbrehoboth
Image default
Zorg

Restitutiepolis? ZorgDirect!

ZorgDirect vindt vrije zorgkeuze belangrijk. Onze basisverzekering is vanaf 1 januari 2018 een zogenoemde restitutiepolis. Dit betekent kort gezegd dat je als verzekerde recht hebt op vergoeding van zorgkosten. Door wie jij je laat behandelen, maakt hierbij niet uit. Stel je kent een fysiotherapeut maar hij of zij woont niet direct om de hoek. Dan kun je gewoon naar hem/haar toe voor behandelingen als dat je voorkeur heeft. Het is wel belangrijk dat de zorgverlener, in dit geval de fysiotherapeut, voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. En in sommige specifieke gevallen wordt verwacht dat je toestemming vraagt voordat je de zorg ontvangt. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen we je naar onze voorwaarden. Kom je er niet helemaal uit? Schroom niet om contact op te nemen. We leggen je graag alles uit en kunnen handige tips geven.

Aanvullende verzekering op maat

Als jij een zorgverzekering zelf samenstellen een prettig idee vindt, ben je meer dan welkom bij ZorgDirect. Op onze site kun je je 24/7 aanmelden voor de basisverzekering. En ben je op zoek naar een aanvullende verzekering op maat? Ook die kun je online afsluiten. De basisverzekering is verplicht, een aanvullende verzekering en tandartsverzekering niet. Toch zijn de laatste twee in veel gevallen aan te raden. Bijvoorbeeld als je hogere zorgkosten verwacht. Zoals bij bepaalde geneesmiddelen of het gebruik van alternatieve geneeswijzen. Bij ZorgDirect kun je kiezen uit maar liefst vijf verschillende aanvullende pakketten.

  • Start
  • Slim
  • Extra
  • Plus
  • Top

Daarnaast zijn er ook nog eens drie tandartsverzekeringen: TandExtra, TandPlus en TandTop. Altijd handig, aangezien je tandartskosten vanaf je 18e niet vergoed worden vanuit de basisverzekering. Als je gebruik maakt van onze online product vergelijker kom je er snel achter welk pakket het beste bij jou past.

https://www.zorgdirect.nl/