Pcbrehoboth
Image default
Zorg

Wat houdt een Vortex Healing behandeling in?

Vortex Healing is een energetische therapie uit de traditie van Merlijn. Het werkt met goddelijke energie, het bewustzijn en het zelfhelende vermogen van het lichaam. Als het ware spiegelt het de essentie van uw innerlijke zelf. Hierdoor werkt Vortex Healing spiritueel behandeling altijd positief. Een Vortex Healing behandeling kunt u volgen bij Shanti Healing.

Vortex Healing behandeling | Shanti Healing

  • Hanneke van Juchem is een gecertificeerd Vortex Healing behandelaar
  • Gespecialiseerd en jarenlange ervaring
  • Hanneke volgt elk jaar een speciale Vortex Healing training in Amerika
  • Op afstand een behandeling volgen is mogelijk
  • Aangesloten bij The Vortexhealing Institute
  • Scherpe tarieven
  • Een persoonlijke benadering
  • Hulp om weer in balans te komen
  • Hanneke verdrijft ook geesten in woningen

Wat betekent Vortex voor u?

Vortex verwijst naar de spiraalvormige verbinding door het hart die door Vortex Healing ontstaat. Door deze verbinding wordt het energiesysteem geopend waardoor het goddelijke bewustzijn zich toont. Lichamelijke en geestelijke klachten hebben veelal een emotionele oorzaak. Bijvoorbeeld: stress, onrust, faalangst, depressief, boosheid of afwijzing.

Op systematische wijze worden alle opgeworpen blokkades en conditioneren die gekoppeld zijn aan deze oorzaken behandeld en verwijderd.

Wat voelt u na een Vortex spiritueel behandeling?

Na een Vortex Healing spiritueel behandeling ervaart u een gevoel van ontspanning en ruimte, meer innerlijke rust en geeft het inzicht in uw problemen. Ook kunnen er emoties naar boven komen die verwerkt dienen te worden. Een behandeling duurt ongeveer 75 minuten. Na 9 behandelingen zijn de emotionele of lichamelijke klachten aanzienlijk verlicht of zelfs geheel verdwenen.

Geesten in huis verdrijven

Merkt u onverklaarbare dingen in huis? Voelt u zich onprettig in een bepaalde ruimte? Het is mogelijk dat er geesten aanwezig zijn in uw woning. Een geest kan uw leven negatief beïnvloeden door energie weg te nemen uit uw lichaam. U zit dan slecht in uw vel. Hanneke van Shanti Healing is gespecialiseerd in geesten wegjagen. Laat Hanneke de geesten in huis verdrijven.

Huis reinigen van geesten

Hoe reinigen we een huis van geesten? Er zijn verschillende tools beschikbaar: ondergrond water, Hartman Lines, electro magnetische energie, quantum tools en Sacred Geometry. Hanneke haalt de negatieve gedachten en emoties weg. Uw huis reinigen van geesten zorgt er voor dat u zich weer prettig en comfortabel voelt.

Shanti Healing
Adres: Schubertstraat 33, 5011 CA Tilburg
Telefoon: 013-4556032
Provincie: Noord-Brabant

https://www.shanti-healing.nl/healing