Pcbrehoboth
Image default
Zorg

De vele producten van TENA

Wanneer u op zoek gaat naar incontinentiemateriaal, komt u er al gauw achter dat er veel keuze is en ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Het is wel duidelijk dat u niet de enige bent met incontinentie wat een geruststellende gedachte voor u kan zijn. Bij TENA bent u aan het juiste adres als u graag zou willen weten wat u kunt doen wanneer u voor het eerst incontinent wordt, maar ook als u nog niet het juiste incontinentiemateriaal voor uw situatie heeft gevonden.

 

Een veilig gevoel dankzij TENA

Bij het ontwikkelen van incontinentiematerialen is bij TENA aan alles gedacht. Alle zorgen die u mogelijk heeft met betrekking tot uw incontinentie wordt u weggenomen. Dat is ook precies waarom er bij TENA zo ontzettend veel keuze is aan incontinentiematerialen voor zowel vrouwen als mannen. Of u nu heel erg licht urineverlies heeft, of met hevige urine -en ontlastingsincontinentie te maken hebt, bij TENA bent u aan het juiste adres.

 

Oplossing tegen doorlekken

De incontinentiematerialen van TENA bevatten allemaal dezelfde technologie die ervoor zorgt dat urine tussen twee lagen wordt ingesloten en niet kan ontsnappen. Doorlekken is daardoor vrijwel onmogelijk als u uw incontinentiemateriaal op de juiste wijze draagt. Doordat de bovenste laag van de incontinentiematerialen een QuickDry top laag bevat blijft u de gehele dag een fris en droog gevoel behouden. De QuickDry top laag absorbeert namelijk snel, veel vocht, zodat dit niet eerst op de bovenkant blijft liggen, zoals bij bijvoorbeeld maandverband soms wel het geval is.

 

Oplossingen tegen vervelende geurtjes

Het is al vervelend genoeg dat u te maken heeft met incontinentie. Voor uw gemoedstoestand is het dan ook van belang dat de oplossingen die u vindt tegen uw urineverlies discreet zijn. Bij TENA is discretie daarom een belangrijk thema. U kunt u voorstellen hoe gênant het zou zijn als u tijdens uw dagelijkse bezigheden ineens opmerkt dat u lichtelijk naar urine ruikt. Om die reden bevatten de producten van TENA dan ook een Odour Neutralizer. Zoals de naam doet vermoeden werkt deze de urinegeur direct tegen, waardoor deze geneutraliseerd wordt en u fris blijft ruiken. Dankzij het luchtige materiaal van het incontinentiemateriaal van TENA wordt tevens voorkomen dat de veroorzakers van de geur gaan broeden.

 

Comfort van TENA producten

Uiteraard is comfort ook een essentiële eigenschap waar incontinentiemateriaal aan moet voldoen. Het is namelijk ontzettend vervelend als uw ondergoed afknelt of te strak zit. Buiten dat dit ontzettend oncomfortabel kan zijn, kan het u ook bezorgd maken over de incontinentiebescherming van uw incontinentieproducten. Bij TENA kunt u kiezen aan een grote verscheidenheid van soorten en maten. Als u bijvoorbeeld graag sport bent u gebaat bij flexibel materiaal dat meebeweegt en toch bescherming biedt, maar als u vooral in bed ligt of in een rolstoel zit is het wellicht prettiger als u wat zachter kunt zitten.
 

De incontinentiematerialen zijn er voor verschillende lichaamstypes en in vele maten. Ook kunt u kiezen voor de verstelbare incontinentiematerialen van TENA. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoe het incontinentiemateriaal aansluit door de heupbanden te verstellen.

 

TENA voor de gevoelige huid

Alle producten van TENA zijn dermatologisch getest en daarom geschikt voor alle huidtypes. Als u echter last heeft van heftige incontinentie, kunt u hierdoor alsnog een ruwe huid door krijgen. Wanneer uw huid alsnog rood wordt of wat geïrriteerd raakt naar aanleiding van vocht, kunt u gebruikmaken van de TENA Barrier Cream ProSkin. Deze crème is waterafstotend en heeft een beschermende werking voor uw huid. Als u een gevoelige huid heeft kunt u de crème ook preventief aanbrengen om rode plekken en huidirritaties te voorkomen.  Meer lezen over TENA of TENA kopen? Ga dan naar Hulpmiddelonline.nl en ontdek alles wat je wilt weten over TENA.