Pcbrehoboth
Image default
Zakelijk

Hotel Eindhoven Airport

Wist u dat vanaf Eindhoven Airport al naar 75 bestemmingen kunt reizen? Zowel voor zakelijk als privé is dit een ideale vliegbasis. Wilt u zonder zorgen vertrekken en ontspannen aan uw reis beginnen? Wilt u even tot rust komen tijdens uw tussenstop of heeft u behoefte aan comfort en luxe na een lange vlucht? Van der Valk Hotel Eindhoven Airport biedt de oplossing.

Zorgeloos vertrekken

We hebben het allemaal weleens meegemaakt: vol stress en haast richting het vliegveld. Pas als we in het vliegtuig zitten, slaken we een zucht van opluchting. Wilt u dit jaar liever zorgeloos en goed voorbereid vertrekken? Kies dan voor een overnachting in Hotel Eindhoven Airport! Voordat u onder de wol kruipt kunt u culinair dineren in een van de drie beschikbare restaurants. Kiest u voor een ‘s werelds buffet, tongstrelende sushi of voor verfijnde gerechten à la carte? De volgende ochtend staan de deuren van het uitgebreide ontbijtbuffet al vanaf 06:30 uur voor u open.

Vertrekt uw vlucht al vroeg in de ochtend? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over files of ochtendspits. Het hotel is namelijk direct gelegen aan de A2/A67 en binnen slechts 12 minuten bent u al op Eindhoven Airport.

Bent u toch nog niet helemaal zeker van uw planning? Bekijk dan eens het stappenplanvan Eindhoven Airport over hoe u het beste uw tijd kan managen op het vliegveld. Zo kunt u precies berekenen hoe laat u moet vertrekken uit Hotel Eindhoven!

Extra luxe

Wilt u extra ontspannen op reis gaan? Of heeft u behoefte aan nog meer luxe en comfort? Kies dan voor een overnachting in een prachtige suite of een schitterend penthouse. Hier beschikt u over meerdere grote, luxe kamers en kunt u onder andere genieten van een heerlijk bubbelbad. Ook kunt u als hotelgast kosteloos gebruik maken van de faciliteiten in het hotel. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het uitgebreide Toucan Sport & Wellness center. Hier kunt u onder andere een duik nemen in het verwarmde binnenbad, tot rust komen in de beautysalon of juist nog even lekker sporten in de fitnesszaal.

Tijdens een overnachting in Van der Valk Eindhoven kunt u genieten van de volgende voordelen:

  • Gratis toegang tot Jacks Ca-sino én het Toucan Sport & Wellness center
  • 3 verschillende restaurants met ieder een eigen kaart & concept
  • Gratis parkeren inclusief 6 oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Gratis Wifi

 

https://www.hoteleindhoven.nl/