Pcbrehoboth
Image default
Zakelijk

Keeping nu ook in het Egnels

Er wordt steeds internationaler gewerkt in de wereld. En bedrijfssoftware dient hierin mee te kunnen groeien. Om deze reden heeft Keeping nu ook de laatste stap gezet voor internationalisering door nu ook de webapplicatie in het engels aan te bieden. Elke gebruiker kan nu overal zelf kiezen of hij of zij de App of de software in het Engels of in het Nederlands wilt gebruiken.

 

De browser-extensies, webapplicatie en nu ook de mobiele apps zijn volledig in het Nederlands én Engels beschikbaar. Dit hebben we doorgevoerd op basis van veel inzendingen per mail met de vraag of het tijdregistratiesysteem Keeping ook in het Engels vertaald kon worden. De taal van de App of webapplicatie kun je gemakkelijk rechtsboven in het menu aanpassen onder Taal aanpassen. De browserextension en de mobile apps van Keeping ondersteunen al enige tijd zowel Engels als Nederlands. Deze nemen namelijk automatisch de systeemtaal over. Deze nieuwe instelling is dan ook bedoeld voor de webapplicatie en de mobiele website, niet de browser-extensies of de mobiele apps. Die blijven zoals voorheen de systeemtaal overnemen. Wil je dat de webapplicatie dit ook doet? Selecteer dan “Gebruik de taal van mijn besturingssysteem”.

Je kan nu ook een uitnodiging versturen in beide talen. Wanneer je een nieuwe Engels-talige collega wilt toevoegen aan de Keeping-omgeving kan dit nu ook. Ga dan naar Teamlid uitnodigen en vouw Geavanceerd open om vervolgens de taal van de uitnodiging te wijzigen. Tijdelijk dienen andere talen gebruikt te worden via Google Translate extensie in de browser.

https://keeping.nl/