Pcbrehoboth
Image default
Zakelijk

Is jouw skivakantie gecanceld? Investeer in je huis!

Ja hoor, het is weer raak. De donkere maanden zijn begonnen en de ziekenhuizen stromen langzaam weer vol. Voor veel wintersportgebieden de reden om de rem erop te gooien. Erg vervelend! Maar hé, laten we het positief bekijken: je hebt wel een berg geld over waar je iets anders leuks mee kan doen. In deze blog geven we een paar tips waar jij je geld aan kan besteden binnen de huiselijke sfeer:

  1. Een nieuwe toilet
    De toilet. Een ruimte waar we stiekem toch best wel veel tijd besteden. Wist je dat we in ons leven gemiddeld 1 tot 3 jaar doorbrengen in het kleine kamertje? Mensen met darmproblemen zelf nog langer! Genoeg reden vinden wij om jouw toilet op te pimpen. Heb je van jou verouderde zitpot altijd al een meditatief oord willen maken? Dan is het nu je kans om een klusjesman in te schakelen die jouw donkere hok kan omtoveren in een mini-spa.

 

  1. Een nieuw matras
    Waar we in het vorige punt 1 tot 3 jaar doorbrengen op de toilet, brengen we maar liefs 32 jaar van ons leven door in het bed. Slapend dan in ieder geval. Genoeg reden om eens te investeren in een beter matras zodat jouw lighouding goed ondersteund wordt. Vaak kopen we een goedkoop matras bij de Ikea om maar iets te hebben liggen, maar er gaat een wereld vol wonderen open als je op zoek gaat naar een beter matras. Je hebt 100 verschillende soorten, maten en materialen.

 

  1. Neem een gietvloer
    Als je een huis koopt dan ligt er meestal al een vloer in. En tja, je moet geluk hebben als dat ook jouw smaak vloer is. Vaak laten we uit gemak de vloer erin liggen en bouwen we er een sfeervolle omgeving omheen. Maar eerlijk is eerlijk, de basis van een ruimte is toch écht de vloer. De gietvloer is enorm in opkomst in Nederland. Dat komt omdat het een stijlvolle, warme en duurzame vloer is die met heel veel stijlen gecombineerd kan worden. Wil je een keertje langskomen in een showroom? Kom dan naar de gietvloerspecialist in Tilburg.

 

Genoeg opties dus om je geld aan uit te geven deze winter. Maar let op, we hebben ook nog de Kerstdagen in aankomst. Wil je je lief of familie graag wat extra verwennen dan is dat natuurlijk ook een goede optie!

 

gietvloer tilburg