Pcbrehoboth
Image default
Woning en Tuin

De tafel van Robin Hood

Vroeger keek ik altijd naar Robin Hood (natuurlijk de klassieker met Kevin Costner, niet de remake met Russell Crowe!). Een fantastisch verhaal over een dappere boogschutter die stal van de rijken en gaf aan de armen. Vooral de scenes met het Middeleeuwse decor spraken me erg aan. Ik heb altijd al van een klassiekere inrichting gehouden in mijn huis. Robin Hood en zijn vrienden in Sherwood Forest hadden daar een prachtige eikenhouten tafel staan waar ze met zijn allen omheen zaten. Toen droomde ik ervan zelf ook zo’n boomstamtafel in huis te hebben voor al mijn vrienden, die sprak mij nog meer aan dan de eveneens fantastische kloostertafel die in het kasteel van Nottingham stond.

Zo’n tafel roept bij mij nog steeds nostalgische gevoelens op. Grote pullen bier, een everzwijn aan het spit, de bard die zijn liederen speelt en iedereen aan het dansen en zingen. De boomstamtafel is ook geweldig omdat deze gewoon in elke inrichting geplaatst kan worden. Door de grove houten structuur past het perfect in een landelijke inrichting, maar de robuustheid en het retro klassieke aspect zorgen er ook weer voor dat dit ideaal is voor een industriële inrichting.

Nou zag ik bij Tafels99 een fantastische boomstamtafel staan in de showroom, waar ik echt helemaal gek van ben. Het is wel even een investering, maar als deze goed wordt onderhouden dan kan deze zo lang mee dat het zeker de moeite waard is. Wil jij ook onderdeel worden van de bende van Robin Hood? Neem dan een prachtige boomstamtafel in huis!

https://www.tafels99.nl/