Pcbrehoboth
Image default
Electronica en Computers

De voordelen van refurbished printers

komt door verschillende dingen. Zowel bedrijven als consumenten gaan steeds vaker voor refurbished printers. Wat zijn nou eigenlijk de precieze redenen om voor een refurbished printer te kiezen ten opzichte van een nieuwe? Dat lees je hier!

De voordelen van refurbished printers

Het eerste voordeel is dat een refurbished printer een stuk goedkoper is dan wanneer je een gloednieuwe printer aanschaft. Sommige mensen hebben het alleen niet zo met ‘tweedehands’ producten en vertrouwen dit niet zo erg. Daar hoef je jezelf met een refurbished printer geen zorgen over te maken. Een refurbished printer wordt namelijk gecontroleerd en opgeknapt waar dat nodig is. Onderdelen die versleten zijn worden vervangen zodat de printer weer als nieuw is. Eigenlijk kun je het zien als een occasion in vergelijking met een nieuwe auto uit de garage. Een refurbished printer is dus eigenlijk een een tweedehands printer die op is geknapt en waar weer garantie op zit. De kwaliteit van deze printer is daardoor dus ook niet minder goed dan de kwaliteit van een nieuwe printer. Omdat het officieel geen nieuwe printer meer is, is de prijs van een refurbished printer wel een stuk lager. Het is dus goedkoper en daarnaast ben je ook nog eens bewust bezig met het milieu. Neem bijvoorbeeld een refurbished laserprinter van Refurbished Printer NL. Deze laserprinter kopen kan eenvoudig via hun site!

All-in-one printers

Zoals al eerder aangegeven werd in dit artikel, is een refurbished printer een stuk goedkoper in de aanschaf dan wanneer je het vergelijkt met een nieuwe printer. Een all-in-one printer kan wanneer je een eigen bedrijf hebt een hele goede investering zijn. Binnen een (groot) bedrijf is het namelijk belangrijk dat een printer multifunctioneel is en veel verschillende opties heeft. Vaak betaalt zo’n apparaat zichzelf alleen niet eenvoudig terug en daarom is het een uitkomst om te kijken naar refurbished all-in-one printers. 

Waar kun je goede refurbished printers vinden? 

Bij Refurbished Printer NL zijn er diverse refurbished all-in-one printers verkrijgbaar speciaal voor bedrijven. Deze printers zijn veel goedkoper dan nieuwe modellen en je ontvangt ook nog eens een goede garantie bij je aankoop! Kijk dus snel op de website om te zien of er een mooie voor jou tussen staat.