Pcbrehoboth
Image default
Electronica en Computers

Draadloze communicatiesystemen voor ruiters

De ruiter draadloze communicatiesystemen zijn handig om als instructeur duidelijke boodschappen of informatie aan je ruiter door te geven.

Met deze speciaal voor ruiters ontworpen AXIWI headset kan de ruiter zelfs terugpraten, zodat je als instructeur altijd weet dat de ruiter je boodschap goed ontvangen heeft.

Een kwaliteitsvolle transmissie van de boodschap is verzekerd, want er is een open verbinding en het passende oortje laat het klinken alsof de persoon vlak naast je staat.
Dit betekent dat jij als instructeur de ruiter kunt sturen zonder dat jij of de ruiter last hebben van ruis, interferentie, vertragingen of echo’s.

Zo’n duidelijke verbinding is heel belangrijk en zorgt voor een soepel verloop van de wedstrijd, het bespaart je een hoop geschreeuw en moeite.

Je hoeft je geen zorgen te maken over ongemak, want dit systeem heeft een klein formaat en is licht, zodat je het nauwelijks voelt.
Dit is zeker handig voor de ruiter, want zo voelt hij zich tijdens zijn rit uiterst comfortabel en kan hij optimaal presteren.

Dit systeem is ook een uitstekende keuze als je een betrouwbaar communicatiesysteem zoekt en als je beroepsmatig aan wedstrijden deelneemt. Deze versie van het AXIWI communicatiesysteem werd speciaal ontworpen voor de professionele en veeleisende wedstrijdrijder.

Gebruik van dit toestel doe je eenvoudig door het aan te zetten. Het biedt ook privacy door zijn privé verbindingstechnologie.
Deze technologie zorgt ervoor dat de instructeur te allen tijde de privé verbinding met zijn ruiter behoudt, zelfs op plaatsen waar veel instructiesets gebruikt worden.