Pcbrehoboth
Image default
Hobby en vrije tijd

De koning van de consoles; de Xbox Series X

Xbox is een van de koplopers als het gaat om console gaming. En zoekt altijd een manier om zich te onderscheiden van de concurrentie. Sinds 2001, na het uitbrengen van de allereerste Xbox op de markt heeft de console al vele gebruikers gekend. Van jong tot oud, van dik tot dun of van jongen tot meisje. Iedereen heeft wel eens de iconische controllers vastgehouden van de Xbox.

Xbox is meer dan alleen maar gamen

Wie denkt dat Xbox alleen maar draait om gamen slaat de plank volledig mis. Xbox kan meer dan je denkt. Ruim je Dvd-speler maar op, want de Xbox kan ook Dvd’s afspelen. En op de harde schijf kan je ook zelfs dingen kwijt. Je hoeft ook nooit meer een game te de-installeren omdat je te weinig ruimte hebt. In de nieuwe Xbox Series X is er ook nog extra ruimte vrij voor nog een SSD-kaart. Gaat dit ten onder van de snelheid van de nieuwe Xbox Series X? Uiteraard niet. In de Xbox zitten de meest geavanceerde onderdelen. En hij is opgewassen tegen de zwaarste games die jij maar kan spelen.

Simpeler en handiger

Hetgeen wat je nodig hebt om een game te spelen zijn: een monitor, een Xbox Series X uiteraard, en de zeer gedetailleerde controller niet te vergeten. De controller heeft ook een metamorfose gehad. Met een extra ruw structuur op de sticks, bumpers en de triggers kan jij nooit meer de controle kwijtraken over je spel en kan je eindeloos wegdromen in de bijzonder mooie wereld van het nieuwe generatie gamen op de nieuwe Xbox Series X.

https://www.xboxaanbiedingen.nl/