Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Pure honing kopen bij Heathen Mead

Heathen Mead heeft een bijzonder assortiment met honingsoorten in unieke smaken. Van fruithoning tot rozemarijnhoning en van citroenhoning tot lavendelhoning, bij dit bedrijfje kunt u de lekkerste, pure honing kopen. De producten zijn zuiver, zacht en veel voller van smaak dan de honing die u in de supermarkt aantreft. Wilt u smaakvolle klaverhoning kopen om uw gerechten met brie of geitenkaas de finishing touch te geven? Of koud geslingerde bloemenhoning met al zijn goede eigenschappen? Honing is voor allerlei toepassingen te gebruiken.

Klaverhoning waar u uw vingers bij aflikt

Veel honingliefhebbers gebruiken klaverhoning graag als broodbeleg. Deze honingsoort is stevig en crème-achtig en heerlijk op een boterham of cracker. Ook in de thee, koffie of kwark vormt klaverhoning een smaakvolle toevoeging. Ten slotte is deze honing ook bij het bakken en braden van vlees onmisbaar. Wilt u klaverhoning kopen, die gemaakt wordt van de nectar van klaverbloesem? Deze honing is zo verrukkelijk, dat u het beste niet te lang kan wachten met bestellen. Het komt namelijk regelmatig voor dat een product uit deze webwinkel tijdelijk is uitverkocht.

Honingwijn: alcoholische versnapering van bijenhoning

De drijvende krachten achter Heathen Mead zijn Björn en Elvira. In hun webwinkel kunt u niet alleen bijzondere honingsoorten als lavendelhoning en klaverhoning kopen. Zij hebben ook een passie voor mede. Mede – of honingwijn – is een alcoholisch drankje op basis van water, gist en honing. Deze drank, die in Azië al voor de jaartelling werd gebrouwen en later populair was bij de Vikingen, is in Nederland nog niet zo bekend. Heathen Mead probeert hier echter verandering in te brengen en de populariteit van het drankje is inmiddels aan het groeien.

Mede wordt soms ten onrechte honingwijn genoemd. Het is echter geen wijn, want het bevat geen druiven. Gebruikt u liever geen alcohol, dan kunt u ook kiezen voor een niet-alcoholische mede. Wilt u mede of honing kopen met een hoge kwaliteit? Bestel dan bij Heathen Mead en geniet van producten die naar meer smaken!

https://heathenmead.nl/