Pcbrehoboth
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Woon je in Oost-Vlaanderen en wil je deze provincie eens op een andere manier ontdekken? Dan moet je zeker eens een ballonvaart Oost-Vlaanderen overwegen. Een ballonvlucht is een wel heel bijzonder manier om je eigen streek of een andere regio in België te ontdekken. Stijg je op met een luchtballon, dan voel je én een adrenaline rush én de rust over je komen. Een uniek gevoel dat met weinig andere zaken te vergelijken valt.

Ballonvaarten zijn populair

Ballonvluchten zijn best populair en toch zie je ze niet zo heel veel vliegen. Het blijft dan ook een bijzondere gebeurtenis, waar heel veel mensen slechts één keer in hun leven aan toe komen. Voor de mensen van C-Air is een ballonvaart Oost-Vlaanderen dagelijkse kost. Deze doorwinterde professionals hebben stuk voor stuk honderden vlieguren achter de kiezen en kunnen nog door weinig verrast worden. Overweeg je een ballonvaart Gent, dan zit je goed bij deze toppers.

 

Ballonvaart Oost-Vlaanderen is prachtig

Bij een ballonvaart Oost-Vlaanderen komt heel wat meer kijken dan enkel dat uurtje vliegen over een prachtige regio. Je vliegt over heel wat rivieren, de stad Gent, Geraardsbergen en tal van landmarks die je ongetwijfeld zult herkennen. Ook de iconische markt van Sint-Niklaas is zeker en vast de moeite waard. Een uur lang kom je ogen tekort om al dat moois te bekijken en het is een feest van herkenning. Maar voor dat uurtje vliegen was je al aan de slag. De ballon moet immers opgetuigd worden, het materiaal gecontroleerd en je moet uiteraard wel enkele veiligheidsinstructies meekrijgen. Na die introductie ben je een volleerd specialist in ballonvluchten. Reken toch maar op een 2-tal uurtjes dat je hier mee bezig bent, voor je aan je ballonvaart Oost-Vlaanderen kunt beginnen.

 

Betaalbare ballonvlucht

Ook na de zinderende ballonvaart Oost-Vlaanderen is het nog niet gedaan. Rustig napraten met de piloot kan immers met een hapje en een drankje. Voer voor de romantici, maar ook familie, vrienden, collega’s of zakenpartners zullen dit ongetwijfeld weten te waarderen. Een ballonvaart Oost-Vlaanderen kost trouwens amper 135 euro per persoon en voor grote groepen zijn er kortingen. Op deze manier beleef je een betaalbare ervaring die iedereen nog een hele poos zal bijblijven. Om de herinnering levendig te houden zorgen ze bij C-Air ballonvlucht ook nog voor een balloncertificaat dat je tegen de muur kunt hangen. Een blijvend aandenken aan je ballonvaart Oost-Vlaanderen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een ballonvaart Oost-Vlaanderen? Neem een kijkje op de site van C-Air ballonvlucht en boek gelijk je experience. Naast Oost-Vlaanderen is C-Air ook gespecialiseerd in andere provicies zoals Antwerpen.

 

https://www.cair-ballonvaart.be