Pcbrehoboth
Image default
Hobby en vrije tijd

Een espressomachine huren is geschikt voor elke gelegenheid

Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf om een espressomachine te huren? Bar Company regelt al uw zaken als het gaat om koffie. Even kort over Bar Company. Bar Company is een bedrijf dat verschillende bar concepten verhuurt met personeel. Ze hebben cocktails, champange, smoothies maar dus ook koffie. Het is zelfs zo dat Bar Company een eigen koffie blend heeft. Als je bij Bar Company een espresso machine huurt dan wordt altijd professioneel behandelt.

Een espressomachine huren, waar moet je op letten?

Een espresso is de basis van vele soorten koffie. Het is dus belangrijk dat dit zorgvuldig word gezet. Om dit te doen is het belangrijk dat je de juiste apparatuur hebt. Wat nog belangrijker is is dat deze apparatuur goed word onderhouden. Dit is ook iets waar Bar Company erg goed in is. Om de perfecte espresso te kunnen zetten heb je een aantal dingen nodig. Het water moet boven de 90 graden zijn. Er moet een druk van ongeveer negen bar staan op het apparaat en er moet zo’n 7 tot 10 gram fijn gemalen koffiebonen in de pistol zitten. Als je je hier aan houdt krijg je zeker een heerlijk kopje koffie.

Leuk voor erbij!

Bar Company verhuurt zoals eerder al vernoemt niet alleen espresso machines. Ze hebben verschillende bars en nog meer leuke concepten. Een concept dat goed past bij een espresso machine is een koffieprinter. Een koffieprinter is iets wat in de afgelopen jaren is ontwikkeld en dit is een top aanvulling op jou koffie. Met een koffieprinter kun jij namelijk allerlei foto’s printen op jou cappuccino! Heb je een beurs? Print jou logo op de koffie. Heb je een verjaardag? Print een foto van de jarige op de koffie! Je kunt de koffieprinter voor veel verschillende dingen inzetten en het is een gegarandeerd succes! Kijk even op de website van Bar Company voor meer informatie, ze helpen je graag.

https://www.barcompany.nl/