Pcbrehoboth
Image default
Hobby en vrije tijd

Ervaar het nieuwe televisie kijken!

Wilt u al een tijdje een luxe tv kopen, maar heeft u nog geen idee wat nu de meest ideale optie is? Dan zouden de Loewe Bild 3 UHD best is de ideale televisies voor u kunnen zijn. De Loewe Bild 3 UHD televisies laten u het televisie kijken op een compleet nieuwe manier ervaren en neemt u volledig mee in de film of serie die u kijkt. Deze televisies hebben verschillende mogelijkheden wat betreft Smart TV en leveren een maximaal goede beeldkwaliteit met een 4K Ultra-HD resolutie.

Specificaties

De Loewe Bild 3 UHD is beschikbaar in 2 maten. Het eerste maat is de 43 inch variant en de tweede optie is een 49 inch variant. Allebei hebben ze een 4K Ultra-HD resolutie en een soundbar die al direct richting de kijker voor de televisie richt. Deze soundbar zorgt voor optimaal geluid. Verder beschikken de televisies over luxe smart tv mogelijkheden waardoor een luxe tv kopen u ook erg snel bij deze optie brengt. De televisies zijn leverbaar in de kleur Basalt Grey, een grijzige kleur die de televisie nog een iets luxere uitstraling geeft. Verder hebt u met deze telvisies ook de mogelijkheid zelf opnames op te nemen, deze te plaatsen op een externe harde schijf en de schijf vervolgens aan te sluiten op de televisie om op deze manier de serie of film te kijken die u wilt.

Waarom de Loewe Bild?

Met de televisies van de Loewe Bild gaat u meer mee in het verhaal dan ooit te voren. U ziet maximaal scherpe beelden en kunt dus ook 4K beelden met de maximale resolutie bekijken. De televisies geven u een compleet andere beleving van hetgeen dat u kijkt. De combinatie van het perfecte geluid met het beeld van topkwaliteit maken de televisie een onweerstaanbare en luxe uitvoering. Ook de kleuren die u ziet zijn zeer echt en erg levendig. De kleuren zullen het beeld dat u ziet op een erg prettige wijze versterken en nog prettiger voor u als kijker maken.

Smart TV met het nieuwe TV kijken

Bij het zogeheten nieuwe TV kijken speelt Smart TV een zeer grote rol. De Loewe Beeld televisies hebben deze mogelijkheid die vandaag de dag onmisbaar is. De meeste mensen kijken immers steeds meer online series via bijvoorbeeld Netflix of Videoland. Het reguliere televisie kijken door middel van echte zogeheten zenders gebeurt steeds minder. Het is dan natuurlijk fijn om een televisie als deze te hebben die over erg veel Smart TV mogelijkheden en opties beschikt. Het nieuwe TV kijken is anders dan het “oude” TV kijken. Er zijn immers steeds meer opties beschikbaar. Zo is een stuk dat geweest is natuurlijk ook gewoon terug te spoelen. Een serie die niet wordt ervaren als leuk kan bijvoorbeeld ook direct worden vervangen door een andere serie, die bijvoorbeeld een vriend u heeft aangeraden.

https://morelisse.nl/product-categorie/kijken/loewe-televisies-audio/