Pcbrehoboth
Image default
Hobby en vrije tijd

Welke mods kan ik vinden bij Slimroken?

Bij Slimroken vindt u verschillende mods terug in het assortiment. Maar eerst antwoord op de vraag wat mods nou eigenlijk zijn. Mods zijn E-sigaret batterijen met uitgebreide functionaliteiten voor vapers. Met deze functionaliteiten kunnen vapers de dampervaring personaliseren. Afhankelijk van het type mod kunt u het variabele voltage, wattage en temperatuur instellen. In het assortiment van Slimroken vindt u een groot aanbod aan mods van diverse A-merken. Het kiezen van de beste mod voor u is persoonlijk en afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Stem de mod af op de gewenste dampervaring en kies een passende clearomizer met bijbehorende coils om het af te maken.

Je hebt eenvoudige en geavanceerde modellen

U heeft keuze uit eenvoudige en meer geavanceerde. Mods. De eenvoudige mods hebben instellingen die eenvoudig zijn voor de gebruiker en zijn vaak met enkele knoppen te bedienen. De geavanceerde modellen hebben vaak meerdere instellingen en vragen in sommige gevallen enige kennis, zoals bij Sub-Ohm mods en temperatuur geregeld dampen. U doet er goed aan om de specificaties van het gewenste model te bekijken en kijken of dit type bij u past. Wat alle mods wel gemeen hebben is dat ze via de knoppen en en vaak ook een scherm te bedienen zijn.

Welke clearomizer moet ik bij mijn mod kopen?

Welke clearomizer te kopen hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Wanneer u de mod wilt gebruiken om te sub-ohm dampen dan dient u wel een clearomizer aan te schaffen die werkzaam met coils van een laag ohmage. Daarnaast zijn er voor temperature control dampen ook speciale TC coils, Temperature Control coils. Wanneer u de juiste clearomizer heeft gekozen dan kunt u bijbehorende coils uitkiezen. Nu is uw E-sigaret compleet en kunt u beginnen met dampen.

https://www.slimroken.nl/