Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Koptelefoons en Airpods

Je komt ze dagelijks heel vaak tegen. Mensen die met witte oortjes of zelfs een hele koptelefoon rondlopen of zitten. Je ziet ze bijvoorbeeld in de bibliotheek of in je trein. Daarnaast ook bijvoorbeeld in het park of tijdens het wandelen of hardlopen. Er veel verschillende soorten van deze. Om je dit te verduidelijken kiezen wij ervoor om een overzicht van beiden op te stellen waardoor jij precies weet wat het best bij jouw past.

De draadloze koptelefoon lost het probleem van de vervelende kabel op. De kabel blijft vast hangen ergens en je koptelefoon of oortjes vliegen van of uit je oren. Die vervelende kabel zit ook niet meer in de weg waardoor je veel mobieler bent tijdens het sporten of poetsen van je kamer. Je luistert nu dus veel gemakkelijk je favoriete podcasts of muziek.

Een koptelefoon en de Airpods

Als eerste beginnen we met een koptelefoon namelijk de Steelseries Arctis 7 Headset 2019 Edition. Deze koptelefoon is gemaakt voor de gamers. Dit is een groot voordeel vergeleken met bijvoorbeeld de Airpods die je niet kunt gebruiken tijdens het gamen aangezien je deze niet kunt koppelen met je PS4 of XBOX One. De koptelefoon is dan ook compatibel met de verschillende consoles. Daarnaast kun je hem natuurlijk ook gewoon gebruiken op je PC. De koptelefoon onderscheidt zich van anderen door de multikanaal techniek. Hierdoor kun je namelijk je tegenstanders in de over verdere afstanden horen. Zo kun jij beter bepalen waar die sniper bijvoorbeeld zit. Met een prijs van 147,00 euro verwacht je eigenlijk wel dat je er mee kan dan alleen gamen. Dit is dus wel zonde achteraf gezien. Er is wel een kabel meegeleverd bij de koptelefoon. Deze kun je dan inpluggen om deze alsnog te verbinden met de console.

De Airpods daarin tegen kun je gebruiken tijdens het sporten, poetsen, verven en nog veel meer. Groot voordeel van de Airpods is dat je ze makkelijk kunt opladen via de case tot wel 4x en dat je ermee kunt bellen zonder dat je je telefoon hoeft vast te houden. Daarnaast heb je natuurlijk het voordeel dat je geen band op je hoofd hebt die soms pijnlijk kan drukken op je hoofd. Mocht je nu geinterseerd zijn in Airpods koop dan een Airpodhoesje erbij. Dit zorgt er namelijk voor dat je Airpods goed blijven beschermd tijdens je dagelijkse dingen. Zo krijg je en krassen vlakken op die mooie witte case. Tevens kunnen ze dan iets beter tegen een stootje. Echter dien je natuurlijk wel nog steeds goed uit te kijken.

https://airpodshoesje.nl/