Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

De ene na de andere order komt binnen.

Molenschot Industriebouw is een ervaren en vakkundige firma op het gebied van loodsenbouw. Er wordt 100% op maat gebouwd om precies die bedrijfshuisvesting te realiseren die u voor ogen heeft. De bouwers zijn bekwaam met beton, staal en hout. Ze werken snel, efficiënt en netjes. De prijzen die Molenschot Industriebouw hanteert voor een bedrijfspand bouwen zijn scherp en eerlijk. Er komt veel kijken bij dit soort bouw: ontwerpen, fabriceren, monteren, afwerken en opleveren. Molenschot heeft deze expertise allemaal in huis en weet zich door veelzijdigheid te onderscheiden van andere constructiebedrijven. Soms gaat het om lege / kale hallen. Een andere keer moeten er ook een kantoor bijgebouwd worden.

Een groot deel van het werk van Molenschot bestaat uit staalbouw. Er zijn allerlei soorten / modellen staalconstructie. Groot, klein, breed, smal, met één of meerdere verdiepingen, nieuwbouw, oudbouw, aanbouw en renovatie. In veel gevallen wordt er een stalen hekwerk en / of trap bijgeleverd. Opties qua hekwerk zijn: standaard spijlen-hek, balkon-hek, tuinhek of sierhek. Bij trapwerk kunt u denken aan een enkelvoudige steektrap of een compleet trappenhuis met leuningen en bijpassend hekwerk.

Betonbouw in plaats van staalbouw? U kunt zeker aankloppen bij Molenschot! Een kwalitatief hoogwaardige betonconstructie is gegarandeerd, evenals een vaststaande oplevertermijn en een concurrerende betonprijs per vierkante meter. Beton biedt veel voordelen. Het is een oersterk, waterdicht en brandvast materiaal. Beton is duurzaam; de moderne soorten blijven jarenlang goed. Als snelheid geboden is bij het nieuwe bedrijfspand dan raadt het Molenschot team prefab aan. De verschillende onderdelen en elementen van beton worden niet op de bouwplaats zelf, maar van te voren ergens anders geproduceerd. Deze manier van bouwen is zowel tijd- als kostenbesparend. Dit gecombineerd met een lage betonprijs zorgt ervoor dat u echt voordelig uit bent.

Meer weten over staal- of betonconstructies? Molenschot is telefonisch en per mail bereikbaar: +32 (0) 14 82 94 94, info@molenschot.com.

https://www.molenschot-industriebouw.nl/