Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Welke werkkleding schaft u aan als bedrijf?

Om antwoord te krijgen op deze vraag is het van belang dat je weet aan welke noodzaken werkkleding moet voldoen. Hier ga ik graag iets verder op in, in deze blog.

Veiligheid

Zoals altijd staat veiligheid voorop! Je wilt tenslotte niet dat je werknemers zichzelf zouden kunnen beschadigen tijdens de werkuren. Zorg er daarom voor dat ze beschikken over de werkkleding die is aangeraden door de wet regeling. Handschoenen, een harde helm, schoenen met een ijzeren tip zijn hier voorbeelden van. Weet je niet precies welke welkkleding er voor jouw baan wordt aangeraden? Dan kan je hierachter komen met een kleine Google zoektocht.

Goede comfort

Een ander belangrijk iets is het comfort van je werknemers. Niet alleen in apparatuur en de ergonomische bureaustoel, maar ook in de werkkleding. Een goed comfort zorgt er bovendien voor dat de werknemer zich beter voelt en daarom betere prestaties levert. Warmte is hier ook van belang, want niemand zal het lang volhouden om te blijven werken in koude omstandigheden. Een trui, hoodie of vest kan jouw werknemer ten goede doen. De meeste werknemers voelen zich ook gewaardeerd mocht de werkgever stil staan bij de behoeften. En blije werknemers zorgen over het algemeen voor een hogere productiviteit en kwaliteit.

Vest

Zichtbaarheid

Het laatste punt waarvan ik je graag op de hoogte wil stellen is de zichtbaarheid. Zorg ten alle tijden dat je werknemers zichtbaar zijn. Dit is voor de klanten van je bedrijf of zelfs de bezoekers ervan op de hoogte te stellen dat dit jouw werknemers zijn. Mocht er iets met je werknemers gebeuren en ze hebben geen ID bij de hand, dan weten de andere met welk bedrijf ze contact op moeten nemen. Maar ik vind het ook goed om te weten wat de werknemers zijn als ik met een vraag zit in bijvoorbeeld de supermarkt. Hierdoor kan ik gemakkelijk onderscheid maken en weten bij wie ik terecht kan met mijn vraag.

Je kunt je werknemers gemakkelijk zichtbaar maken door hen werkkleding te geven met het bedrijfslogo erop. Dit kan je op allerlei kledingstukken laten drukken, maar je kunt dit ook combineren met het goede comfort waar ik het net over had. Een warme trui, hoodie of zelfs vest zullen jouw werknemers bijna altijd dragen en met een groot logo erop kan dit tegelijkertijd als reclame voor jouw bedrijf dienen. Een trui, sweater of hoodie bedrukken is eenvoudig en kan ook mooi gedaan worden. Zo kan je ook van deze niet professioneel ogende kledingstukken toch een mooi en professioneel kledingstuk maken. 

Dit bedrukken doen ze met een speciale sticker die lang mooi blijft, waterdicht is en wel tegen een stootje kan. Daarbij kan je dit in alle kleuren en formaten laten bedrukken. Zo kan je bijvoorbeeld een klein logo met alleen de naam van het bedrijf op de voorkant van de trui laten printen, terwijl je het bedrijfslogo op de rug van de trui laat drukken.

Mocht je een specifiek beeld hebben over hoe je je bedrijfshoodies er wil laten uitzien dan kan je altijd contact opnemen met de bedruk bedrijven. Zij luisteren altijd aandachtig naar jouw wensen en zullen je hierbij begeleiden.

Ik hoop je hiermee geïnformeerd te hebben over de mogelijkheden van werkkleding en de belangrijke punten waarbij je moet stilstaan.