Pcbrehoboth
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom gebruiken steeds meer bestuurders een Tachograaf app?

Voor werknemers is de transportdienst erg belangrijk, maar ook nogal een doorn in het oog. Het is belangrijk omdat de transportdienst de directe voorziening van de klant voorziet en de producten levert. Een goed functionerende transportdienst levert dus letterlijk vrolijke klanten op. Cruciaal is het goed functioneren van de transportdienst dan ook voor het bedrijf.

 

Maar het is ook nogal eens een doorn in het oog. Ten eerste is dit zo omdat er nogal wat kan misgaan op het gebied van transport. Zo kunnen pakketten verwisseld worden, routes verkeerd gereden worden en levering te laat aankomen. Maar afgezien van deze voor de hand liggende problemen zijn er ook nog wat complexere problemen. Deze hebben vaak te doen met wetgeving omtrent chauffeurs en vrachtvervoer. Deze compliceren vaak het maken van een overzichtelijk schema van de transportdiensten en leveren vaak ook boetes op. 

 

Gelukkig zijn er wel degelijk oplossingen voor deze lastige problemen te vinden. Data2Track heeft er bijvoorbeeld één in handen in de vorm van de Tachgraaf app. Hier leggen we even kort uit waarom deze Tachgraaf app een oplossing is en tevens waarom steeds meer bestuurders gebruik maken van de Tachgraaf app.

 

De oplossing 

Als bestuurder van vrachtvervoer heb je je te houden aan een heel scala wetten. Wellicht de belangrijkste daarvan is dat een vervoerder een aantal rustperiodes moet inlassen, en dus ook maar beperkte uren werkelijk kan rijden. Voor een bedrijf is het van groot belang om hier goed rekening mee te houden voor zowel het welzijn van de bestuurders als wel de efficiëntie van de transportdienst.

 

De tachgraaf app biedt een oplossing omdat deze in een heel duidelijk overzicht weergeeft hoe lang een bestuurder nog kan rijden. Door dit duidelijke overzicht kan je als bedrijfsleider goed je bestuurders over verschillende taken verdelen. Op deze manier maakt de Tachgraaf app van Data2Track het de transportdienst iets makkelijker.