Pcbrehoboth
Image default
Auto’s en Motoren

CBR begint jongerenpanel

Voor organisaties is het soms moeilijk om te peilen wat er precies in hun doelgroep speelt. Door een panel te beginnen kunnen deze organisaties erachter komen wat er precies speelt. Het CBR is hier nu ook mee begonnen. Om meer te weten te komen van de doelgroep jongeren is het CBR nu ook begonnen met een jongerenpanel. Vanuit dit jongerenpanel krijgt het CBR feedback over de dingen die zij doen. Daarnaast leert het CBR ook zo wat de problemen van jongeren zijn. Deze problemen worden in het panel besproken. Het idee is dat er ook in dit panel wordt gesproken over mogelijke oplossingen voor deze problemen.

Communicatie via social media

Deze oplossingen worden dan vervolgens via de social mediakanalen van het CBR gecommuniceerd met de jongeren. Door een maandelijkse update hiervan blijft de contect up-to-date en leren jongeren steeds beter wat er allemaal bij het rijbewijs komt kijken.

Het volgen van rijlessen in Breda

Het allerbelangrijkste voor de jongeren is dat zij gewoon hun rijbewijs halen. Om überhaupt het rijbewijs te kunnen halen moeten mensen rijlessen volgen. Ze kunnen bijvoorbeeld rijlessen volgen in Breda. Tijdens deze rijlessen in Breda wordt jij getraind en klaargestoomd voor het praktijkexamen. Tijdens het praktijkexamen moet je aan de examinator laten zien dat je de rijvaardigheid onder de knie hebt. Door goed voorruit te kijken en de theorie goed tot je te nemen kom je normaal gesproken al een heel end. Door het doen van de tussentijdse toets kun je ervoor zorgen dat je minder hoeft te doen tijdens praktijkexamen.

https://rijschoolbreda.nl/