Pcbrehoboth
Image default
Auto’s en Motoren

Motortheorie aanleren én direct slagen, dat kan met Motorcursus.nl!

Lijkt het jou wel wat om de motortheorie in 1 dag aan te kunnen leren én direct daarna te slagen voor het CBR motor theorie examen? Dan kunnen wij jou iets leuks vertellen. Dit kan namelijk! Hoe? Als je de eendaagse motor theorie cursus van Motorcursus.nl komt volgen!

Motortheorie aanleren lastig? Niet met ons!

Het is en blijft voor veel mensen toch wel een dingetje: het theoriegedeelte bij het CBR halen. Zonder dit gedeelte op zak mag je geen praktijkexamen doen en kan je dus het rijbewijs niet halen. Vele van ons zien er gigantisch tegenop, urenlang saaie tekst uit theorieboeken in je hoofd stampen. In slaap vallen boven de boeken, de volgende dag weer met frisse moed beginnen en helaas een groot deel van de aangeleerde theorie alweer vergeten zijn.

Bij Motorcursus.nl pakken we het daarom anders aan. De theorieboeken kan je weggooien. Je mag ze natuurlijk bewaren zodat je er nog eens een keertje in kan kijken, maar grote kans dat je dit nooit meer doet. Is ook niet nodig, je krijgt de theorie zo goed aangeleerd dat je er jarenlang profijt van kunt hebben. Bij ons krijg je een zeer nuttige, doelgerichte en goed te begrijpen theorieles. Precies de theorie die je moet kennen voor het examen, die leren we je aan. Door de goede uitleg en praktijkvoorbeelden blijft het grootste deel van de theorie al direct bij je hangen. Voor de wat lastigere theorie geven we je ezelsbruggetjes en slimme tips mee. De ideale methode om ook theorie die moeilijk is nooit meer te vergeten. Na de uitstekende theorieles laten we je aan de slag gaan met proefexamens. Niet alleen om extra te oefenen, ook om alvast alle vraagstellingen en instinkvragen te ontdekken. Want de proefexamens zien er hetzelfde uit als de CBR examens.

Met vertrouwen aan je examen beginnen

Vanuit de cursus motortheorie Amsterdam, Utrecht of andere locaties vertrekken we met zijn allen naar het CBR, waar je zeker weten zult slagen voor het motortheorie examen! Want niet alleen zit alle lesstof echt super vers in je hoofd, we hebben je ook het vertrouwen gegeven dat het je gaat lukken. Jij gaat dus vol zelfvertrouwen het examen tegemoet en zal met een brede glimlach het CBR verlaten omdat je geslaagd bent!

https://www.motorcursus.nl/