Pcbrehoboth
Image default
Auto’s en Motoren

Nieuwe Astra met gedurfd design, Opel Vizor en optionele, two-tone carrosserie

De geheel nieuwe, zesde generatie Opel Astra is een bijzondere auto voor het merk dankzij de kenmerkende Opel Vizor, het volledig digitale Pure Panel en vooruitstrevende technologie, zoals de nieuwste, adaptieve Intelli-Lux LED® Pixel Matrix-verlichting. Met de nieuwe generatie start ook een nieuw hoofdstuk in het ruim dertig jaar durende succesverhaal van de Opel Astra. Zo is het model voor het eerst leverbaar als elektrische plug-in hybride. Bovendien maakt in 2023 de volledig elektrische Opel Astra-e zijn opwachting. Daarnaast biedt Opel ook uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren, in combinatie met een handbediende zesversnellingsbak en/of 8-traps automaat, beide met verminderde inwendige frictie.

De nieuwe Astra is straks als eerste Opel leverbaar met keuze uit vier aandrijfvormen: benzine, diesel, plug-in hybride en batterij-elektrisch. Voor elk wat wils dus. De motoren  leveren vermogens uiteenlopend van 81 kW (110 pk) tot 165 kW (225 pk) in combinatie met een gecombineerd verbruik (WLTP1) van 1,1 -5,7 l/100 km. De bijbehorende CO2-emissie is vastgesteld op 24-130 g/km.

De nieuwe Opel Astra combineert rijplezier met efficiency en milieubewustheid van het hoogste niveau. En zoals gebruikelijk bij Opel wordt de Astra aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen.

Nieuwe Opel Modellen

De 4 nieuwste Opel-modellen zijn de Corsa, Mokka en Crossland. Via Opel Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

Opel Corsa

Als sinds 1982 is de Opel Corsa een ideale pittige stadsauto. De nieuwe Corsa staat in het teken van innovatie en technologie. Hij is voorzien van technologische snufjes die alle ritten aangenamer, comfortabeler, duurzamer en veiliger maken. Zo is hij leverbaar met Active Lane Keep Assist, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, verkeersbordherkenning en nog veel meer. Via Opel Corsa Private Lease is mogelijk om zowel de benzine als de elektrisch aangedreven Corsa te rijden voor een vast bedrag per maand.

Mokka

De nieuwe Mokka valt op door de dynamische looks die voortkomen uit de nieuwe designfilosofie van Opel. Onderdeel daarvan is bijvoorbeeld de Vizor, hét nieuwe design-kenmerk op de voorkant van de Mokka. Of de elegante sierlijst die in één vloeiende beweging van de motorkap langs de bovenkant van de zijramen naar de achterklep loopt. 

Het interieur is harmonieus, licht en ruim. Hij is uitgerust met geavanceerde technologie die elke rit comfortabeler en veiliger. Via Opel Mokka Private Lease is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe Mokka te rijden.  Je hebt dan geen onverwachte kosten en gedoe. Ook de Mokka is zowel met benzinemotor als elektromotor te leasen.

Crossland

In de woorden prachtig én praktisch is nieuwe Crossland samen te vatten. Ook de nieuwe Opel Crossland is ontworpen op basis van de nieuwe designfilosofie van Opel. Net als alle nieuwe modellen is de praktische Crossland SUV direct herkenbaar als Opel door het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’.  Het is mogelijk om de nieuwe Crossland voordelig te rijden via Opel Crossland Private Lease.

Astra

Al meer dan dertig jaar is de Opel Astra een ultieme middenmoter. Na al die jaren blijft de Opel Astra een leuke, modern ogende auto die velen aanspreekt. Niet voor niks zijn er sinds de introductie in 1991 al meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht, waarmee het de bestverkochte Opel ooit is.

Via Opel Astra Private Lease is het mogelijk om voordelig in een splinternieuwe Opel Astra te rijden. Voor een vast bedrag per maand zonder risico op onverwachte kosten. U weet precies waar u aan toe bent. Geen risico om onverwachte reparatiekosten of een tegenvallende inruilwaarde van een eigen auto.

Het vernieuwde Opel

Opel wil ook na de inlijving door de Stellantis Groep onderscheidend blijven. Daarom is er een nieuwe designtaal ontwikkeld die voor het eerst zichtbaar is op de nieuwe Opel Mokka en Opel Crossland.

Kernwaarden van deze nieuwe designtaal zijn ‘Duits, toegankelijk en spannend’. Onder de Duitse uitstraling valt bij Opel degelijkheid en menselijkheid.

Karakteristiek designelementen zijn het Opel Kompas en de zogenaamde ‘vizor’. Dit is een op een het vizier van een motorhelm lijkend paneel op de voorkant van de auto waarin de verlichting, sensoren en het logo zijn opgenomen. Deze vizor wordt de komende jaren doorgevoerd op alle nieuwe Opels. Het ‘Pure Panel’ dashboard is de vertaling van het Opel Kompas en de vizor naar het interieur.

Private Lease

Opel modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Opel Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.