Pcbrehoboth
Image default
Onderwijs

Topopleidingen van De eerste verdieping

Van aanstaande deelnemers aan de NLP practitioner opleiding krijgen de opleiders van De eerste verdieping vaak de vraag “Wat kan ik er nou heel concreet van verwachten?”. Hier is geen algemeen antwoord op te geven. Het hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie, hoe jij de opleiding in gaat, de energie die je erin steekt, de kwetsbaarheid en openheid die je toont et cetera. Kijkend naar al die cursisten die je voorgingen, kunnen we wel een paar resultaten noemen:

· erachter komen wat jouw diepste waarden, normen en overtuigingen zijn en hoe die je vooruit helpen of juist belemmeren in het leven;

· inzicht krijgen in hoe je communiceert naar jezelf en naar anderen en hoe je hier eventueel verbeteringen in aan kunt brengen;

· het nemen van beslissingen en het maken van keuzes die echt aansluiten bij de persoon die jij bent en de doelen die je hebt.

Aanmelden bij De eerste verdieping kan online via www. 1e-verdieping .nl. Je kunt ook bellen en de inschrijving telefonisch regelen. Dit is het nummer: 015-2125125.

Uitgangspunten die bij de opleidingen van De eerste verdieping centraal staan zijn onder meer: systemisch werken, neuro linguïstisch programmeren en de body-mind connectie. We vertellen hier iets meer over de opleiding Body Mind Practitioner.

Komt bij jou ook direct de kreet “lichaam en geest zijn één” op? Een mooie gedachte, maar die twee kunnen ook enorm botsen. Deelnemers aan Body Mind Practitioner leren weer echt goed luisteren naar het lijf en het hoofd. Beide constant serieus te nemen en -waarschijnlijk het allerbelangrijkste- ze weer in harmonie met elkaar te laten zijn. Hoe? Onder andere met de volgende technieken:

· mindfulness;

· meditatie;

· lichaamsbewustzijn.

Er wordt gekozen voor een holistische aanpak. Dit wil zeggen dat naar alle componenten wordt gekeken om het geheel te begrijpen. Geïnteresseerden kunnen zich op www. 1e-verdieping .nl aanmelden. De actuele prijs is € 2450,00. De training neemt dertien dagen in beslag. Deze zijn in vijf blokken van twee dagen en één blok van drie dagen onderverdeeld. Een cursusdag begint om 09.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Tussen de middag is er tijd voor een heerlijke lunch (die is in het cursusgeld inbegrepen). De hele dag door kun je zelf koffie en thee inschenken.

https://www.1e-verdieping.nl