Pcbrehoboth
Image default
Onderwijs

Spoedcursus Engels voor uw functie

Heeft u een functie op het oog waarvoor een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste is? Dan zou het jammer zijn als een gebrek aan taalkennis dit doel in de weg staat. Daarom biedt taleninstituut The Square Mile een spoedcursus Engels aan. Deze is specifiek gericht op uw vakgebied en functie. De cursus wordt op maat samengesteld en verzorgd door een zeer ervaren trainer. Een persoonlijke benadering en doelgerichte aanpak zorgen ervoor dat u in korte tijd het gewenste niveau bereikt.

Taaltrainingen voor bedrijven

The Square Mile is jaren geleden begonnen met het geven van taaltrainingen speciaal voor bedrijven. Inmiddels werken we met veel verschillende trainers en geven we taalcursussen door heel het land. U kunt bij ons terecht voor trainingen in nagenoeg elke gewenste taal. Daarbij zijn we gericht op diverse branches. In de technische branche worden nu eenmaal andere termen gebruikt dan in de juridische branche. Onze trainers zijn dan ook vaak werkzaam geweest in de branche waarin zij lesgeven. Dit zorgt ervoor dat ze precies weten welke taalkennis voor u van belang is. Hier wordt uiteraard rekening mee gehouden en uw training wordt hierop afgestemd. Door middel van verschillende lesmaterialen en methodes, gaat u intensief aan de slag en ziet u snel vooruitgang.

Cursus incompany of online volgen

Omdat we bij The Square Mile bij veel verschillende bedrijven komen en elke cursist anders is, hanteren we een flexibele insteek. Onze taalcursussen zijn er in alle soorten en maten. Van groepstrainingen tot individuele trainingen, en van cursussen incompany tot online trainingssessies. Wij bieden uw cursus zakelijk Engels, Russisch of Chinees aan op een manier die voor u werkt. Dit geeft uiteindelijk de beste resultaten. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

https://www.thesquaremile.nl/