Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Til de scrum van jouw bedrijf naar een hoger niveau

Tegenwoordig worden er steeds meer notities digitaal opgeslagen. Noteer je bepaalde ideeën nog wel offline? Dan is de kans groot dat je plaknotities gebruikt die je kwijtraakt of weggooit. Gelukkig is hier een oplossing voor. Wij kennen een manier hoe je efficiënt vergaderingen en brainstormsessies uitoefent wat ten goede komt van jouw bedrijf.

Wat heb je nodig?
Outside the box denken, het is een begrip dat we allemaal wel kennen. Maar hoe stimuleer je dit nou? Of hoe zorg je ervoor dat er efficiënter gespard kan worden? Met de tools van PATboard maak je jouw project visueel en verbeter je de zichtbaarheid. Zo krijg je eenvoudig inzicht in het overzicht van de taken waardoor deelnemers meer geïnspireerd worden en met meer ideeën komen, waardoor je team beter presteert.

Welke tools zijn er?
Via PATboard kun je diverse tools kopen die zakelijke ideeën visueel maken. Zo zijn er diverse projectborden verkrijgbaar die je kunt ophangen in jouw kantoor. De projectborden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn gemaakt van diverse materialen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een glasbord, maar is het ook mogelijk om te gaan voor een traditioneel whiteboard.

Op een glasbord kun je nanocups hangen. Deze innovatieve zuignappen zijn perfect voor gladde objecten, zoals een glasbord. De nanocups zijn duurzaam en je kunt eenvoudig jouw ideeën kwijt.

Voor whiteboards heeft PATboard magnetische sticky notes ontwikkeld. Deze kun je eenvoudig ophangen aan het whiteboard. De magnetische kaarten kunnen na elke meeting hergebruiken, omdat je ze gemakkelijk met water kunt schoonmaken. Zo kun je stoppen met het verspillen van papier door na elk gebruik plakbriefjes weg te gooien.

Werkwijze
Uit de ervaring blijkt dat het fysieke bord een team een gevoel van prestatie geeft. Elke keer dat een taak kan worden verplaatst van de ”To do” kolom naar de ”Done” kolom, geeft dit een voldaan gevoel. Nadat een taak is voltooid, kan je team direct zien wat er vervolgens gedaan moet worden. Zo werk je zo efficiënt mogelijk.

Meer weten over deze tools?
Wil je meer weten over PATboard? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf en ontdek de vele mogelijkheden.

https://www.patboard.com/nl/