Pcbrehoboth
Image default
Beauty en verzorging

Een specialist in de behandeling van huidkanker

Huidkanker is helaas een veelvoorkomende vorm van kanker, vooral onder jongeren die vaak onbeschermd onder de zon blijven. Wanneer u een verdacht plekje op de huid tegenkomt, is het verstandig om dit te laten onderzoeken door een medisch specialist of een huisarts. De behandeling van huidkanker kunt u laten doen door een dermatoloog van de praktijk Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem. Hier heeft u niet te maken met lange wachtrijen en wordt er altijd zo snel mogelijk ingegrepen. Een snelle en accurate behandeling is immers cruciaal bij beginnende huidkanker. Dr. De Zwart-Storm van Optimum Clinics in Oosterbeek beschikt over vele jaren ervaring in zowel de medische als cosmetische dermatologie. Hij heeft de persoonlijke missie om zijn patiënten te voorzien van adequate behandelingen van allerlei soorten huidkwalen, zoals de behandeling van huidkanker.

Snel duidelijkheid

Voor een persoon die geen medische achtergrond heeft, is het lastig om huidkanker goed te herkennen. Daarom is het tijdig inschakelen van een specialist van groot belang. Bij Optimum Clinics nemen ze een histopathologie-kweek van het verdachte plekje op de huid. Hiermee weten de specialisten of er sprake is van kwaadaardige huidkanker en bepalen ze of er een behandeling noodzakelijk is. 90% van de uitslagen komen binnen een week al binnen.

Ook een specialist in spataderen verwijderen

Uiteraard is dit een heel andere soort behandeling, maar ook voor het verwijderen van spataderen kunt u terecht bij Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem. Door het gebruik van hypermodern laserapparatuur bent u snel van die onprettige spataderen af. Door de non-invasieve procedure bent u bovendien verzekerd van een voorspoedig herstel.

Ontvang meer informatie over diverse behandelingen

Het is begrijpelijk dat u graag meer informatie wenst te ontvangen over de behandeling die u op het oog heeft. Wilt u bijvoorbeeld uw spataderen laten verwijderen? Of wilt u meer duidelijkheid scheppen over de behandeling van huidkanker? De specialisten in dermatologie en cosmetiek van deze praktijk vertellen u graag meer.