Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Een watertank met een inhoud van 1000 liter haalt u bij een specialist zoals Telewash Winkel

Een watertank met een inhoud van 1000 liter haalt u bij een specialist zoals Telewash Winkel

Telewash Winkel kan zich met trots specialist noemen op het gebied van glazenwasser benodigdheden. In deze online groothandel koopt u alles wat u als glazenwasser nodig heeft. Denk hierbij aan een kwalitatief goede watertank 1000 liter. Niet alleen bent u er tijdens het wassen van ramen zeker van dat er voldoende water uit uw slang komt, door de royale inhoud gaat u ook nog eens vele malen effectiever te werk. Wel zo belangrijk, toch?

Kies uit een hogedrukreiniger van merken als Denver, Nilfisk en Comet

Ook voor een betrouwbare en professionele warmwater hogedrukreiniger bent u bij Telewash Winkel aan het juiste adres. U kiest uit verschillende hoogwaardige producten van merken als Denver, Nilfisk en Comet. Voor welke variant u ook gaat, u bent er altijd zeker van dat (hardnekkige) vlekken snel een effectief kunnen worden verwijderd. Dat bespaart u uiteindelijk behoorlijk wat tijd, energie en personeelskosten. De producten graag in het echt bekijken? In de royale showroom vertelt het kundige personeel u graag alles over de voordelen van ieder model en bent u er zeker van dat u de beste aankoop voor uw bedrijf doet.

Maak uw order compleet met een bijpassende telecoopsteel

Voor iedere profesionele glazenwasser zijn telescoopstelen een vereiste als het op materieel aankomt. U weet hierdoor zeker dat u in de hoogte kunt werken en dat iedere opdracht tot een succes kan worden gebracht. Bekijk daarom verschillende modellen in de webshop van Telewash Winkel. Heeft u vragen over een van de modellen uit het assortiment? Stel ze door telefonisch contact op te nemen met de medewerkers of breng een bezoek aan de showroom. De showroom is gevestigd aan de Touwbaan 3 in Leiderdorp.