Pcbrehoboth
Image default
Beauty en verzorging

De professionele kapper in Delft die iedereen knipt!

Zoekt u naar een kapper in Delft waar iedereen welkom is? Mienis Kapsalon knipt iedereen, jong en oud, man en vrouw. Er zijn steeds meer kapsalons die zich specialiseren in het een of het ander. Alleen vrouwen, mannen of kinderen zijn dan welkom. De goed opgeleide kappers van Mienis Kapsalon zijn op de hoogte van de meest recente trends in de wereld van kapsels en kunnen u perfect helpen bij het vinden van uw ideale look. Voor hen maakt het geen verschil of het gaat om een relatief ingewikkeld vrouwenkapsel of de simpele knipbeurt van een kind, ze kunnen het allemaal. Als kers op de taart hoeft u geen afspraak te maken, maar kunt u altijd binnenlopen wanneer het u uitkomt. Spontaan even naar de kapper is dus nog steeds mogelijk bij deze kapper in Delft.

Welke behandeling past bij u?

We gaan natuurlijk allemaal wel eens naar de kapper om de puntjes bij te knippen. Mienis Kapsalon heeft ook veel ervaring in andere behandelingen, denkt u bijvoorbeeld aan highlights, kleuren of een bruidskapsel. Voor uw trouwdag wilt u er natuurlijk op uw best uitzien en een mooi kapsel is daar een belangrijk onderdeel van. Maak dan ook op tijd uw afspraak zodat u samen met de experts kunt bedenken hoe u eruit wilt zien en wat daarvoor gedaan moet worden. Als u bijvoorbeeld een kleurtje wilt, zal het handig zijn uw afspraak in tweeën te splitsen. Dan kunt u stap voor stap kijken of u tevreden bent en is er genoeg tijd voor de laatste puntjes op de ‘i’.

Tarieven voor behandelingen op maat

Naast de normale behandelingen, zoals knippen en kleuren, zijn er tal aan andere opties en extra behandelingen die u kunt combineren. De tarieven zijn dan ook simpel te berekenen door alle behandelingen bij elkaar op te tellen. Een voorbeeld: stel u bent een dame die halflang haar heeft en graag de puntjes wilt bijknippen, wat extra highlights en droog geföhnd. Er zijn dan drie behandelingen die u combineert en uw type haar is halflang (wat van invloed is op de prijs). Voor 25,90 euro worden uw puntjes bijgeknipt, highlights zoveel als nodig is 24,90 euro en het drogen van uw haar komt daar nog acht euro extra bij. Dan komt u met deze wensen uit op 58,80 euro. Helemaal niet zo gek van deze kapper in Delft!

https://mienis-kapsalon.nl/