Pcbrehoboth
Image default
Relatie

Vind jouw ware in Amsterdam of Den Haag tijdens een speeddating event van Search4love

Ken je Millers aan het Plein 10? Dit is dé speeddate Den Haag locatie van Search4love. Een stijlvol retro-chique interieur, comfortabele stoelen en tafels, fijne verlichting, een lange bar met 80 wijnen en meer dan 35 cocktails, een moderne en duurzame keuken waar alleen maar dagverse producten gebruikt worden voor vlees, vis- en kiphapjes, vegetarische snacks en sushi. Dat klinkt perfect toch! De speeddate events bij Millers beginnen om 19.30 uur. Rond 22.00 uur heb je tussen de 15 en 20 interessante mannen / vrouwen ontmoet. Op dit moment geldt de scherpe prijs van €19,95. 

Voordelen van speeddaten via Search4love

Speeddating Amsterdam via Search4love betekent:

-een betaalbaar toegangskaartje met gratis annuleringmogelijkheid;

-niet goed, geld terug garantie;

-gratis drankje en hapje bij binnenkomst;

-professionele gastvrouwen;

-geweldige locaties;

-op de avond zelf de uitslag van de speeddates.

Die uitslag, laten we het daar over hebben. Om bij te houden hoe alle dates gaan, krijgt iedereen een eigen speeddatekaart met pen. Daarop houd je bij of je wel of geen klik voelde. Voel jij een klik en de ander ook? Dan is er sprake van een match. Die matches worden aan het einde van het event door het Search4love-team bekendgemaakt. Dit gebeurt anoniem. Oftewel alleen jij krijgt jouw matches te horen. Gezien het feit dat je tussen de 15 en 20 singles ontmoet op één avond, is de kans op een match behoorlijk groot. Het gebeurt regelmatig dat mensen meerdere matches hebben. Met wie je vervolgens op een tweede date gaat, is natuurlijk aan jou om te beslissen. Het komt ook voor, al is het minder vaak, dat iemand helemaal geen match heeft. Dat is helemaal niet erg, gewoon ‘part of the game’. Je had een heerlijke avond en je geeft je snel op voor een nieuw evenement met nieuwe kansen!

Zijn er nog dingen onduidelijk? Schroom niet om de medewerkers van Search4love te benaderen met vragen. Ze horen graag van je. De contactgegevens staan online.

https://www.search4love.nl/