Pcbrehoboth
Image default
Beauty en verzorging

SALICYLZUUR en RETINOL

Retinol kan ervoor zorgen dat je huid er steviger, gladder en egaler uitziet en aanvoelt. Als retinol nieuw voor je is, maar je bent geïnteresseerd in de voordelen, kun je het product het beste eerst op je huid testen. Breng een kleine hoeveelheid van het retinolserum aan op je binnenelleboog en kijk of je tekenen van roodheid of irritatie ziet, zoals een vervellende huid. Als dat niet het geval is, brengt u het ’s avonds op uw gezicht aan zoals op de verpakking staat aangegeven en wordt u wakker met een zichtbaar stevigere, gladdere huid. Als u echter na verloop van tijd symptomen van irritatie opmerkt, stop dan onmiddellijk met het gebruik van retinol.

Retinol is echt een opmerkelijk ingrediënt. Het is een van de beste anti-aging korean skincare producten op de markt zoals COSRX en het is bewezen dat het helpt acne te verhelpen, de zichtbaarheid van littekens te verminderen, rimpels en fijne lijntjes glad te strijken, hardnekkige donkere vlekken te verminderen en de huidtextuur te verzachten. In de kern bevordert retinol de celvernieuwing om uw huid te helpen collageen te produceren, wat na verloop van tijd zal leiden tot een stevigere en gezonder uitziende huid. Retinol is het werkpaard onder de huidverzorgingsingrediënten.

De combinatie van retinol en SA is een agressieve aanpak, dus je moet goed voor je huid zorgen als je deze krachtige ingrediënten gebruikt. Probeer ze op verschillende tijdstippen van de dag te gebruiken, als je dat niet doet, begrijp dan dat je last kunt krijgen van uitdroging – als dit gebeurt, verminder dan gewoon de hoeveelheid retinol die je aanbrengt, of de frequentie van gebruik. Breng eerst salicylzuur aan en dan retinol om de effectiviteit te vergroten en de penetratie te verbeteren. Wees voorzichtig met het combineren van deze twee producten, omdat ze het sterkst zijn wanneer ze afzonderlijk worden gebruikt.

Salicylzuur en retinol zijn beide krachtige ingrediënten die problemen zoals acne, mee-eters, rimpels en fijne lijntjes kunnen aanpakken. U moet echter voorzichtig zijn met het combineren van deze actieve ingrediënten, omdat ze bij meer dan één keer per dag gebruik droogheid kunnen veroorzaken. In plaats van beide producten tegelijkertijd aan te brengen, kunt u proberen de behandelingen om de dag of zelfs een paar keer per week af te wisselen om ervoor te zorgen dat uw huid niet overprikkeld raakt.

https://kocosmo.nl/