Pcbrehoboth
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek, een uitstekend adres voor een ooglidcorrectie

Heeft u regelmatig hoofdpijn en een vermoeide of boze uitstraling vanwege hangende en zware oogleden? Dan kan een ooglidcorrectie uitkomst bieden voor u. Een bovenooglidcorrectie zorgt voor een uitgeruste en frisse blik. U hoeft uw wenkbrauwen niet meer steeds op te trekken omdat uw oogleden niet meer zo zwaar zijn waardoor uw hoofdpijn zal verdwijnen. Ook uw zicht zal weer beter worden, omdat de oogleden niet meer naar beneden hangen.

Een ooglidcorrectie is een ingreep die vaak gedaan wordt. Van Lennep Kliniek kan de ooglidcorrectie voor u uitvoeren.
Plastisch chirurg Dr. Hoekstra is werkzaam bij Van Lennep Kliniek en is gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Zij beoordeeld of een ooglidcorrectie voor u geschikt is en het gewenste resultaat zal geven. Ze heeft een zeer brede kennis, waardoor ze eventueel ook een alternatief advies kan geven voor uw probleem. Zo kan de ooglidcorrectie misschien nog wel jaren uitgesteld worden.

U kunt voor een vrijblijvend consult altijd een afspraak maken met de plastisch chirurg bij Van Lennep Kliniek.   Wanneer u in de kliniek komt voor uw consult zult u kennis maken met de chirurg die de ingreep bij u zal uitvoeren. Uw klachten en wensen worden uitgebreid besproken. De arts zal de stand van de bovenoogleden bekijken en kijken hoeveel huidoverschot u bij de oogleden heeft.

Als alles goed bekeken en besproken is zult u een duidelijke en uitgebreide uitleg krijgen over de behandeling, de voor- en nazorg, het verwachte resultaat en de risico’s van de ingreep. De duur van de ingreep is ongeveer 30 minuten. U wordt plaatselijk verdoofd. Zorg dat er iemand bij u is om samen mee naar huis te kunnen. De ingreep geeft over het algemeen niet veel napijn.

 

 

Dr. Hoekstra, gespecialiseerd in oogliscorrecties en moedervlekken verwijderen

Dr. Hoekstra is naast haar specialisatie in ooglidcorrecties ook gespecialiseerd in moedervlekken verwijderen. Zij kan voor u beoordelen of uw moedervlek goedaardig, kwaadaardig of atypisch is. Een kwaadaardige of atypische moedervlek moet altijd verwijderd worden. Na het verwijderen van zo’n moedervlek wordt het weefsel onderzocht. Afhankelijk van de uitslag van dit onderzoek wordt bepaald of een aanvullende behandeling nodig is.

Wanneer de moedervlek verwijderd moet worden omdat deze atypisch of kwaadaardig is, zullen de kosten hiervan altijd vergoed worden door de zorgverzekering. Wanneer de moedervlek goedaardig is maar u deze vanwege cosmetische redenen toch wilt laten verwijderen, wordt dit niet vergoed door de zorgverzekering.

https://www.vanlennepkliniek.nl/