Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Mesys staat klaar voor luchttechniek, industriële stofafzuiging en ontgeuringsinstallaties

Mesys levert alle kennis op het gebied van industriële lucht. Vooraf worden alle wensen en mogelijkheden uitgebreid besproken. De experts die hier werkzaam zijn weten zich raad met iedere vraag op het gebied van luchtafwerking. Ieder product wordt op maat geleverd. U heeft ook na de verkoop recht op advies en hulp. Mocht er iets onduidelijk zijn dan kunt u altijd contact opnemen.

Geef overbodig stof geen kans!

Een gaswasser is speciaal bedoelt voor gebruik tijdens allerlei soorten industriële processen. Mesys helpt bij het ontwerpen, bouwen en installeren van deze installaties. Een compleet afzuigsysteem of gaswasser bouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Verontreinigende stoffen worden zo veilig via een lucht of afgasstroom geneutraliseerd. Mesys is als specialist op het gebied van ontstoffings- en filtertechniek klaar om ieder klein of groot bedrijf te helpen. Deze specialisten weten als geen ander hoe ze de luchtkwaliteit zo optimaal kunnen krijgen en houden.

Ga voor optimale kwaliteit

Een cycloon stofafzuiging zorgt dat overtollig stof geen kans krijgt. Een cycloon stofafzuiging is misschien wel de beste oplossing voor overtollig stof. Op deze manier behouden machines de zuigkracht, zonder dat u te maken heeft met te veel stof. Dit komt de zuigkracht van de machines dus absoluut niet tekort. U weet dus zeker dat u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit, dit met uitgebreide service naderhand.

Geschikt voor ieder bedrijf

Zowel industriële afzuiging als iindustriële stofafzuiging wordt volledig op maat geleverd. Deze industriële afzuiging is beschikbaar voor ieder bedrijf. Voordat deze installatie wordt geplaatst kijken experts eerst goed naar de wensen, eisen en mogelijkheden. U weet zo zeker dat u in het bezit komt van de juist soort installatie. Heeft u specifieke wensen? Vraag dan gerust eens vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn. De experts van Mesys hebben altijd een goede oplossing!