Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Rijbewijs halen bij rijschool in Leiden of Wassenaar?

Ik heb in het verleden al een rijlessen gevolgd, maar het lukte me maar niet om baas te worden over de auto. Omdat mijn theorie examen destijds verliep, heb ik maar besloten om te stoppen met rijlessen volgen. Nu was een paar jaar later toch weer tijd om op zoek te gaan naar een rijschool in Leiden en in Wassenaar die er dit keer voor zou zorgen dat ik wél mijn rijbewijs haal.

Ik kwam uit bij Correct Verkeersschool. Van deze keuze heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt gehad, want ik heb mijn rijbewijs inmiddels op zak.

Rijles in Leiden op mijn eigen tempo

Wat ik belangrijk vind aan een goede rijles in Leiden, is dat ik het compleet op mijn eigen tempo mag doen. Ik doe zoals je hier boven al las wat langer over het halen van mijn rijbewijs. Het lukte me in het verleden niet om de baas te worden over de auto en daar moet verandering in komen.

Tijdens de eerste rijles in Leiden merkte ik al dat er veel tijd en aandacht is voor mijn probleem. De instructeur heeft eens goed gekeken en is tot de conclusie gekomen dat onzekerheid mijn probleem is. Toen we dat erkend hadden ging het al gauw beter!

Snel rijbewijs gehaald

Door de onzekerheden die ik had had ik de auto niet goed onder controle. Zo kon hij ineens afslaan, en had ik links en rechts tijdens de autorijles in Leiden vaak niet helemaal op een rijtje. Nadat ik meer zelfvertrouwen had en er ook echt in geloofde dat ik goed auto kan rijden, ging het al snel beter.

Ook had ik inmiddels weer mijn theorie examen gehaald. Daar was ik zo blij mee dat de instructeur na 10 lessen al het praktijkexamen kon aanvragen. Ik slaagde meteen!

https://www.correctverkeersschool.nl/