Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Duurzame energie

Aan het einde van de maand kan de energierekening behoorlijk oplopen in een gezin van 3 á 4 personen. Zeker in de koude maanden van het jaar word er gemiddeld gezien behoorlijk wat stroom verbruikt in Nederland. Om de kosten te dekken kiest men er vaak voor te investeren in zonnepanelen. En dit is niet zomaar een investering. Zonnepanelen zijn, naast dat ze goed zijn voor je beurs, ook buitengewoon goed voor ons milieu. Lees verder als je meer te weten wilt komen over zonnepanelen en de voordelen hiervan

 

                                                                   

 

Je eigen elektriciteit opwekken

Zoals eerder vermeld kunnen zonnepanelen flink wat geld opleveren. Kies je voor zonnepanelen op je dak betekent dit dat je jou eigen energie opwekt en zelfvoorziet in deze behoefte. Je hoeft dus zelf minder elektriciteit in te kopen aangezien deze zelf-opgewekte energie aan het einde van het jaar tussen de 700 en 900 euro oplevert inclusief belasting. Dit geld voor een gemiddeld zonnepanelensysteem van 14 panelen. Het kan zelfs voorkomen dat je helemaal geen elektriciteit meer hoeft in te kopen. Het gemiddelde zonnepanelensysteem bespaart je al gauw 60 tot 70 euro per maand. Natuurlijk is de investering niet goedkoop en heb je deze met een nachtje slaap niet terugverdiend. Waar de terugverdientijd eerder op 10 jaar lag, is deze tegenwoordig ongeveer 7 jaar. Dit komt doordat de prijs van zonnepanelen in de loop van de jaren flink is gedaald.

 

Lijkt dit je iets?

 

Woon jij in regio Parkstad en denk je er over om zonnepanelen te nemen? Neem dan vooral een kijkje op de website van Sunleaves of neem telefonisch contact op. Sunleaves is dé leverancier van zonnepanelen in Parkstad in Limburg. Ze komen op locatie om te bekijken en te bespreken wat voor jouw woning mogelijk is. Eenmaal tot een conclusie gekomen wordt het hele project van begin tot einde verzorgt door Sunleaves. Het team van monteurs is gespecialiseerd en is binnen een enkele dag klaar met de gehele installatie van de panelen. De gehele service is all-in. Dit betekent geen onverwachte kosten en een transparante samenwerking. De tijd om te kiezen voor zonnepanelen is nog nooit zo gunstig geweest.  

 

https://www.sunleaves.nl/zonnepanelen-parkstad/