Pcbrehoboth
Image default
Gezondheid

Kwaliteit staat voorop bij Salland Zorgverzekeringen

Iedereen in Nederland heeft recht op een goede zorgverzekering, ongeacht het inkomen en de persoonlijke situatie. Precies daarom biedt Salland de mogelijkheid een zogenoemde gemeente zorgverzekering af te sluiten. Dit is een collectieve zorgverzekering die in de volgende zes gemeenten geldig is: Deventer, Hellendoorn, Raalte, Olst-Wijhe, Rijssen-Holten en Voorst. Als u in een van deze gemeenten woont, komt u misschien in aanmerking voor de gemeente verzekering. Er wordt een aantal eisen gesteld door de afzonderlijke gemeenten. Ook zijn er algemene en specifieke voorwaarden. U kunt online checken of u daaraan voldoet. De voordelen van de gemeente zorgverzekering zijn: de gemeente betaalt mee aan de verzekering en er wordt niet geselecteerd op gezondheid en/of leeftijd. Deze speciale zorgverzekering biedt ruime vergoedingen en is daardoor voor veel mensen aantrekkelijk.

Zorgdossiers

Borstkanker is een veelvoorkomende vorm van kanker. Zowel vrouwen als mannen kunnen ermee te maken krijgen. Als er sprake is van verstoorde celdeling in en rond het borstweefsel en als gevolg daarvan een kwaadaardig gezwel of tumor, wordt de diagnose borstkanker gesteld.

Zorgverzekeraar Salland heeft met regionale zorgverleners, specialisten en adviseurs de zogenaamde ‘zorgdossiers’ samengesteld. De zorgdossiers geven u informatie over behandelmethodes, het stellen van een diagnose of inzicht in mogelijke symptomen van borstkanker.

Als u zich ongerust maakt, kunt u contact opnemen met de huisarts. Hij of zij kan u een verwijzing geven voor verder onderzoek in het ziekenhuis. Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar krijgen een oproep voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de websites van Borstkankervereniging Nederland en KWF Kankerbestrijding. Heeft u vragen over de zorgverzekeringen van Salland, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0570) 68 74 84 of even een e-mail sturen.

https://www.salland.nl/