Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Werkzaam in de foodbranche en op zoek naar goede leds? Wij lichten een paar lampen uit de Ledonline.

In z’n algemeenheid zijn railspots en downlights heel geschikt als LED foodverlichting. Een aanbevelenswaardige downlighter is de Siena. We vermoeden dat de lamp is vernoemd naar de Toscaanse stad met de Middeleeuwse gebouwen als de Kathedraal van Siena, het Piazza del Campo en de Torre del Mangia. Naar de reden van vernoeming kunnen we alleen maar gissen. Welllicht heeft die te maken met het prachtige daglicht in Siena. Dankzij de ligging -in Noord-Italië met in het oosten de Adriatische Zee en in het westen de Tyrreense Zee- weerkaatst het zonlicht prachtig in deze stad. De downlight Siena met Philips Fortimo SLM G7 LED module schijnt in een gradenbundel van 70 recht naar benden. Deze led heeft een hoog rendement: 3000 lumen lichtopbrengst. De lamp is optioneel te dimmen: TRIAC, DALI, 1-10V, Casambi. Qua lichtkleur heb je de keus uit warm wit licht (3000K) of natuurlijk wit licht 4000K (kleurcode 930 of 940). De CRI-waarde is >90. Dit wil zeggen dat sprake is van een uitstekende kleurweergave. De lamp heeft een levensduur van 50.000 uur en er zit 5 jaar garantie op.

Hebben we het over woning ledlampen dan zijn up en down wandarmaturen, hanglampen en led-strips een goede keuze. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor mooi weggewerkte inbouwspots. De Trimless Garda II met dubbele cardanische spot kun je 24/7 bestellen op Ledonline.nl. Deze led wordt inclusief stucframe en exclusief lichtbron geleverd. De lamp is geschikt voor GU10 leds. De technische specificaties voor je op een rij.

Kleur: zwart of wit.

Hoogte: 120 mm.  

Lengte: 210 mm.

Breedte: 110 mm.

Gat-maat: 210 mm bij 115 mm.

De garantieperiode voor de Trimless Garda II is 3 jaar. Overigens is deze led ook als enkelvoudige spot leverbaar: de Trimless Garda I. Net als bij de Garda II is er een zwart en een wit exemplaar.

Voor meer info over deze twee en heel veel andere hoogwaardige ledlampen zie www.ledonline.nl.