Pcbrehoboth
Image default
Mode en Kleding

Mannen sieraden kopen online

Mannen dragen steeds vaker sieraden, toch zie je ze niet vaak bij de juwelier. Waar halen ze die mannen sieraden vandaan? Kopen ze de sieraden zelf of krijgen ze die van iemand anders? We zullen het geheim hier verklappen; mannen sieraden worden meestal online gekocht. Daar heb je meer keuze, de prijzen zijn heel goedkoop en online kun je makkelijk en veilig kopen. Waar moet je op letten bij online mannen sieraden kopen? We geven je 4 tips die je moet weten.

 

1. Gouden en zilveren mannen sieraden

Let bij mannen sieraden van goud en zilver op de beschrijving. Puur goud is 24 Karaat, dat kun je niet kopen. Het betreft meestal 14 of 18 Karaat goud. De prijs zakt en deze sieraden zijn harder dus duurzamer. Bij zilver zie je vaak “Sterling” staan of “925”. Dat betreft hoge kwaliteit zilver met een gehalte van 92,5%, dit wordt vaak toegepast in mannen sieraden.

 

2. Gold en Silver Plated / Verguld en Verzilverd

Wanneer je deze termen ziet staan bij mannen sieraden gaat het om een dun laagje goud of zilver over een kern van een ander materiaal. Dat zie je vaak bij armbanden, ringen en kettingen. De kern is vaak van een hard materiaal zodat de mannen sieraden vormvast zijn. Daarnaast ligt de prijs een stuk lager, dat is een leuk voordeel.

 

3. Meten is weten

Bij kettingen staat vaak de lengte vermeld, let op welke lengte jij wilt hebben. Bij mannen sieraden zijn het vaak strakkere kettingen omdat mannen niet zo houden van los hangende kettingen. Bij een ring moet je de omtrek van je vinger meten in millimeters en dat delen door 3,14 om de diameter te bepalen. Er zijn ook ringen zoals duim ringen die niet helemaal rondom afsluiten voor extra draagcomfort.

 

4. Kies de juiste winkel

Als je naar een goede online winkel zoekt met mannen sieraden moet je letten op:

 

  • Goede productinformatie
  • Foto’s
  • Prijs
  • Verzendinformatie
  • Retour voorwaarden
  • Veilige betaling

 

Wanneer je bestelt via internet zijn mannen sieraden niet alleen goedkoop, je hebt ook een zichttermijn van 14 dagen. Je zult dus nooit een miskoop maken!

https://www.ikbensieraden.nl/mannen-sieraden-kopen/