Pcbrehoboth
Image default
Mode en Kleding

Leren of stoffen tas?

Leren of stoffen tas?

Vroeg of laat is het zover, je bent toe aan een nieuwe tas. De keuze is natuurlijk enorm, dus door jezelf een aantal vragen te stellen, zal je merken dat je uiteindelijk een selectie tassen overhoudt die voldoen aan de door jouw gestelde eisen. Zo zal je zien dat het uiteindelijk allemaal reuze meevalt. Eén van die vragen die jij jezelf moet stellen is natuurlijk het budget. Want hoeveel wil je eigenlijk uitgeven aan een nieuwe tas? De tweede vraag die jij jezelf moet stellen, is waarvoor jij je tas wilt gebruiken. En de laatste vraag is of je kiest voor een lederen of stoffen tas. Dit laatste is waar we je in dit artikel meer over gaan vertellen, want het verschil is enorm.

Waarom een leren tas

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe tas, dan is het goed te bepalen wat voor tas of je nu eigenlijk wilt. Zoek je een tas voor naar school, dan is het aannemelijk te kijken tussen de rugzakken. De keuze tussen leer en stof kan soms nog wel een een hele lastige zijn. Toch heeft een leren tas de nodige voordelen. Eén van de grote voordelen aan een leren tas, is dat ze ontzettend duurzaam zijn. Doordat leer een natuurlijk product is, wat tevens ook enorm stevig is, gaat het een stuk langer mee dan een stoffen tas. Vooral wanneer het gaat om school tassen, dan krijgen deze gedurende de gebruiksduur het nodige te verduren. Een leren tas is dan absoluut het overwegen waard.

Waarom een stoffen tas

Bij de keuze voor een nieuwe tas, kun je naast leer ook kiezen uit een stoffen tas. De keuze voor stof is in veel gevallen een stukje uitstraling, maar ook prijs. Een stoffen tas is qua prijs een flink stuk goedkoper dan een leren variant. Toch is een stoffen tas onverminderd populair. Vooral voor de schoolgaande jeugd geniet stof vaak de voorkeur. Niet alleen om het imago, maar ook hoe er op scholen met een tas wordt omgegaan. 

Wat past bij mij?

De keuze voor stof of leer is volledig afhankelijk van verschillende zaken. Hierin speeltje budget, maar ook smaak een grote rol. Toch zijn er bepaalde tassen, die alleen in het leer of in het stof verkrijgbaar zijn. Een goed voorbeeld is de camera bag. Dit is een kleine compacte tas, die bij uitstek geschikt is voor bijvoorbeeld een avondje stappen of een dagje uit. Zo hoef je niet een hele handtas met je mee te slepen en kun je toch de belangrijkste spulletjes met je meenemen.