Pcbrehoboth
Image default
Vakantie

Glamping in Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend als wintersportbestemming. Logisch, want de lange skipistes zijn een genot voor de liefhebber van sneeuwsporten. Het land investeert ook veel in nieuwe skiliften en verbindingen. Maar Oostenrijk is zoveel meer dan alleen het land van de besneeuwde hellingen en de après ski. Ook in de zomer kun je hier genieten van een heerlijke vakantie.

Natuur

Het is misschien niet het eerste waaraan je denkt bij Oostenrijk, maar het land kent een enorm gevarieerde natuur. Vooral op hun cultuurlandschap zijn de Oostenrijkers (terecht) trots. Er zijn in Oostenrijk dan ook 48 officiële natuurparken, waar je heerlijk tot jezelf kunt komen in de buitenlucht.

Wandelen

De bergen waar mensen in de winter vanaf suizen bieden in de zomer de perfecte gelegenheid om te onthaasten. Of je nu een kort rondje wilt wandelen, een dagtocht wilt maken of voor een meerdaagse hike gaat maakt niet uit. Voor elke wandelaar zijn er goed gemarkeerde routes die je de mooiste plekjes van het land laten ontdekken.

Fietsen

Voor wie dol is op fietsen en niet opziet tegen af en toe een hellinkje is Oostenrijk een ware eye-opener. Mountain bikers halen hun hart op wanneer ze de speciaal voor hen uitgezette routes verkennen. Maar geen angst: niet elke fietstocht is een expeditie. Er zijn ook legio routes voor meer ontspannen tochtjes, die je langs rivieren en dalen leiden. Vergeet je heerlijk comfortabele Beeren ondergoed niet om optimaal te genieten.

Glaming Oostenrijk: kamperen in weelde

Natuurlijk kun je ervoor kiezen je hele vakantie in een trekkerstentje door te brengen. Of je spendeert een vermogen aan een luxe hotel. Maar waarom niet het beste van twee werelden? Kies voor Glamping (Glamorous Camping): je tent staat al voor je klaar wanneer je arriveert en is uitgerust met comfortabele bedden, tafel en stoelen. Ook kun je gelijk gebruik maken van je eigen keuken en privé sanitair. Dat is genieten van het buitenleven, zonder het ongemak!

https://glampings.nl/glamping-oostenrijk