Pcbrehoboth
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw professionele dakdekker Rotterdam

Bent u voor een kantoorpand op zoek naar een professionele dakdekker Rotterdam? Dan staan de platte dak specialisten van Kewodak graag voor u klaar. Vanuit onze locatie in Alphen aan den Rijn staan wij klaar voor bedrijven en particulieren in alle omliggende steden. Met ruim 30 jaar ervaring in het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken, kunnen wij elk project tot een succesvol einde brengen. U krijgt dan ook tien jaar garantie op onze werkzaamheden. Of het nu gaat om een grootschalig project of een lekkage, u kunt uw dak gerust overlaten aan Kewodak.

De service van Kewodak

Bij Kewodak zijn we gespecialiseerd in platte daken en alles wat hiermee te maken heeft. Wij kunnen verschillende daken voor u aanleggen. Al onze daken zijn gericht op het besparen van energie en leveren een bijdrage aan het milieu. Zo kunnen we altijd een dak aanleggen dat bij uw wensen past. Daarnaast kunnen we uw platte dak voorzien van zonnepanelen. Ook de aanleg van daktuinen en dakterrassen behoren tot de mogelijkheden. Dit is de ideale manier om een gezellige plek te creëren waar u buiten kunt zitten als u geen tuin heeft. Er zijn wat dit betreft veel mogelijkheden die wij graag met u bespreken.

Reparatie dak met spoed

Als specialist weten wij hoe belangrijk het is dat schade aan uw dak zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Als er vocht in uw dak trekt wordt de schade steeds groter, totdat uw hele dak vervangen moet worden. Om dit te voorkomen kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met Kewodak Service. Wij staan dag en nacht voor u klaar om direct uw dak te komen repareren. Wacht dus niet, maar neem vandaag nog contact op met Kewodak. U kunt ons ook inschakelen als u op zoek bent naar een dakdekker Oegstgeest.

http://www.kewodak.nl/