Pcbrehoboth
Image default
Vakantie

Heerlijke strandvakantie aan de kust bij Noordwijk

Heb je een heerlijke strandvakantie op de planning staan maar is een vakantie in het buitenland nu niet echt een optie vanwege het Corona virus? Gelukkig hebben we in Nederland ook prachtige stranden!

Een mooi en zeer ruim strand is te vinden in Noordwijk. Dit strand, Langevelderslag genaamd, is zeer breed. Het strand is lekker rustig ten opzichte van de stranden in Scheveningen en Zandvoort. Naast het strand ligt een prachtig en uitgestrekt duingebied dat van Noordwijk tot Zandvoort loopt. Op het strand kan je het hele jaar door meedoen aan leuke activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud.

Langevelderslag is te bereiken per auto en per fiets. Naast het strand ligt een groot parkeerterrein waar je tegen een kleine vergoeding kunt parkeren. Voor fietsen is er een bewaakte fietsenstalling waar je je fiets veilig kunt achterlaten.

Rustige en kleinschalige camping Le Parage

Zie je het wel zitten om in deze omgeving op vakantie te gaan en ben je nu op zoek naar leuke campings in Noordwijk? Een mooie, rustige en kleinschalige camping vlak bij Langevelderslag is camping Le Parage. Deze camping ligt direct naast het natuurgebied Hollands Duin. Via dit natuurgebied, dat bestaat uit bos en duin, wandel je in een korte tijd naar Langevelderslag.

Aan de overkant van de camping ligt een pannenkoekenhuis waar je als kind en als volwassene heerlijk kunt eten. Voor de kleintjes is er een speelplaats aanwezig. Uiteraard is camping Le Parage van alle gemakken voorzien en zal je, vanwege de kleinschaligheid van de camping, hier heerlijk tot rust komen.

Camping Sollasi, gelegen aan het Oosterduinse meer en vlakbij het strand

Zoek je een wat ruimer opgezette camping in dezelfde omgeving? Dan kan je terecht bij camping Sollasi, een mooie ruime camping in Noordwijkerhout. Deze camping ligt naast het Oosterduinse meer en ook vlakbij het strand Langevelderslag.

Camping Le Parage en camping Sollasi zijn van dezelfde eigenaar. Wil je de veelzijdige omgeving per fiets ontdekken? Fietsen zijn, voor beide campings, te huur bij camping Sollasi. Op allebei de campings zijn honden toegestaan.     

https://www.sollasi.nl/