Pcbrehoboth
Image default
Vakantie

Hier kunt u een accommodatie huren aan rivier de Cèze

Wilt u er deze zomer eens lekker tussenuit op een ontspannende vakantie midden in de natuur? Kies er dan voor om een accommodatie te huren aan de prachtige rivier de Cèze. U bent dan gegarandeerd van een prachtige kampeer- of verblijfplaats in de natuur en de rivier biedt u tijdens de warme zomerdagen volop mogelijkheden voor verkoeling. Zo kunt u hier heerlijk in zwemmen, maar ook diverse activiteiten ondernemen zoals kanoën of raften. Als u hier enthousiast van wordt, raden wij u aan om een plaatsje te boeken bij een camping die zowel aan deze rivier ligt als in de buurt van Nimes. Zo combineert u gemakkelijk sportieve buitenactiviteiten met culturele uitstapjes.

Ontdek de diverse accommodaties van deze prachtige camping

Een fantastische camping die grenst aan de rivier de Cèze bij Nimes, is de Camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze waar u altijd een passende accommodatie kunt huren voor u en uw gezin. Of u nu graag met uw eigen caravan op een groene plek staat met veel privacy of juist op zoek bent naar een luxe accommodatie waarbij u zelf haast niets hoeft mee te nemen, bij deze camping kan het werkelijk allemaal. U rekent hier altijd op goed verzorgde accommodaties en een modern sanitair. Zo verkeert u elke dag niet alleen in de natuur, maar ook in de luxe van deze fijne camping. U krijgt met het huren van uw accommodatie aan rivier de Cèze bovendien toegang tot een uniek zandstrand en een multi-sportterrein zodat u de hele dag door van diverse activiteiten geniet.  

Verveel u geen dag met een vakantie op deze camping

Als u klaar bent voor een actieve en toch rustgevende vakantie, boekt u vandaag nog uw camping bij www.la-vallee-verte.com aan de rivier bij Nimes. U geniet op deze ideale uitvalsbasis van een prachtige vakantie samen met uw vrienden of familie. Wees er snel bij, want de camping is populair en zit zeker in het zomerseizoen snel vol.