Pcbrehoboth
Image default
Vakantie

Kamperen in eigen land? Kies voor een camping dicht bij Apeldoorn!

Blijft u samen met uw gezin dit jaar in eigen land? En zoekt u een natuurrijke camping in het hart van de natuurlijk, maar ook in de buurt van Apeldoorn? Dan is Camping de Helfterkamp de perfecte locatie voor uw vakantie. Heeft u een eigen caravan, tent of camper? Dan kiest u uit de ruim opgezette kampeerplaatsen aan de rand van velden. Veel van deze velden zijn uitgerust met speeltoestellen, maar als u van rust houdt, kiest u gewoon voor een veld zonder speeltoestel. Daarnaast kunt u ook een stacaravan of een vakantiewoning huren. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat!

Camping in de buurt van Apeldoorn is van alle gemakken voorzien

Op vakantie wilt u zich geen zorgen maken. Het blijft vakantie. Daarom ontbreekt het u aan niets als u verblijft op Camping de Helfterkamp. U bent van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de camping nabij Apeldoorn over modern sanitair en kunt u in de kampwinkel terecht voor vers brood en andere boodschappen. Terwijl de kinderen zich uitleven op de speeltoestellen en in de recreatieruimte, geniet u van uw welverdiende rust. Bovendien is er in de omgeving genoeg te beleven voor jong en oud!

Wat gaat u ondernemen als u verblijft op deze camping nabij Apeldoorn?

Tijdens uw vakantie op Camping de Helfterkamp wilt u geen hele dagen bij de caravan of tent zitten. U wilt samen met uw gezelschap activiteiten ondernemen. Gelukkig is er in de buurt van deze camping genoeg te doen. Maak eindeloze fiets- en wandeltochten door de Veluwse bossen of geniet in een wellnessresort. Zijn de kinderen mee? Dan mag een bezoek aan de Apenheul of Julianatoren niet ontbreken, maar is de kinderboerderij natuurlijk ook hartstikke leuk! Via de website van Camping de Helfterkamp maakt u eenvoudig een reservering voor uw vakantie.