Pcbrehoboth
Image default
Vakantie

Caravan inkoop door de specialist

Naar een specialist in kampeerbenodigdheden en caravan inkoop hoeft u niet verder te zoeken. Coppens Rekreatie biedt een zeer ruim assortiment met daarin nieuwe en tweedehandse caravans, campers, voortenten en luifels. Bestel online of kom langs in de showroom. U bent van harte welkom aan de I.B.C-weg 1 in Best. Van wintersportartikelen tot aan tenten en van technische accessoires tot aan casual en outdoor kleding. Maar ook een divers aanbod aan sale artikelen is wat u kunt verwachten. Alles op het gebied van kamperen vindt u onder één dak. En dat is wel zo fijn om te weten. Wanneer komt u eens een keer langs?

Voortenten voor ieder seizoen van het jaar

Als u een winterbestendige camper of caravan heeft, kunt u prima in het koudere seizoen ook gaan kamperen. Maar hoe creëert u extra ruimte? Natuurlijk door een van de voortenten te kopen. Het seizoen waarin u kampeert is bepalend voor de keuze van uw voortent. Een groot verschil tussen een wintervoortent en een gewone voortent is het materiaal en de afmetingen. Niet ieder soort materiaal is geschikt voor de koude winterdagen. Bepaal dus aan de hand van uw reis wat voor materiaalsoort de beste keuze voor u is. Uiteraard adviseert het team van Coppens Rekreatie u hier graag in. Wellicht kiest u ook voor hun aantrekkelijke caravan inkoop.

Verkoop uw caravan met behulp van caravan inkoop

Heeft u misschien gedacht aan een caravan opkoper maar wilt u eigenlijk een eerlijke inkoopprijs ontvangen? Geen probleem! Bezoek hiervoor Coppens Rekreatie. Zij bieden u caravan inkoop voor een aantrekkelijke prijs. Wellicht koopt u er een van hun voortenten voor of andere kampeerbenodigdheden. U heeft een ruime keuze met meer dan 250 modellen in de showroom. Deskundig personeel staat u graag te woord. En het bedrijf staat voor meer dan 40 jaar verantwoord ondernemerschap. Een ruime sortering in alle bekende merken waaronder Hobby, Sterckeman en Swift, waarvan de meeste modellen uit voorraad leverbaar zijn!