Pcbrehoboth
Image default
Vervoer en transport

Er zijn veel verschillende scooterverzekeringen beschikbaar, maar waar moet je op letten?

Elektrische scooters beginnen overal op te duiken. Door de hoge gasprijs kijken veel mensen zelfs voorbij de traditionele gasscooter in hun zoektocht naar meer besparing. De vraag is natuurlijk of een elektrische scooter wel of niet een goede koop is. Hoeveel zal die “zuinige” scooter je op de lange termijn kosten. Volg ons bij het beantwoorden van deze vragen en bekijk hoe je kunt beginnen met verzekering vergelijken scooter.

Er zijn genoeg verschillende scooters beschikbaar

Ten eerste, hoeveel gaat het kosten om de elektrische tweewielige scooter zelf te kopen. In principe is het gewicht van de berijder een eerste overweging. De meeste scooters dragen berijders in het 180 tot 200 pond bereik.

  • Als je een stuk lichter bent dan dat, dan kun je wegkomen met een low-end scooter die zo’n $200 kost. Als je in het gegeven bereik weegt, kun je waarschijnlijk wegkomen met een elektrische scooter van $300. Er zijn scooters die gebouwd zijn voor zwaardere rijders en ze kosten natuurlijk meer om te kopen, maar je krijgt het basisidee.

Er zijn genoeg mogelijkheden voor het gebruiken van een scooter

Vervolgens zijn er de gebruikskosten van een elektrische scooter. Snelheid zal een overweging zijn in het verbruik van de energie, maar de meeste elektrische scooters lopen op 10 mph met hogere eind modellen doen meer dan 30 mph. Er zal ook rekening moeten worden gehouden met het terrein. Als u woont in een gebied met aanzienlijke heuvels dan wordt u geadviseerd om te besteden aan ten minste een 350 watt elektrische motor te krijgen. Maar we willen in het algemeen weten, in een normale stadsomgeving, hoeveel het zal kosten om de elektrische scooter te laten rijden.

Er zijn diverse soorten scooters beschikbaar

Benzine scooters gemiddeld ongeveer 70 tot 100 mijl per gallon, afhankelijk van de hierboven genoemde variaties. Sommige mensen rapporteren met behulp van $6-$10 per week met behulp van een gas-scooter in snel woon-werkverkeer.

  • Dat is een aanzienlijk verschil met een auto, gezien het feit dat een gemiddelde Honda Accord waarschijnlijk ongeveer 40 mijl per gallon krijgt. Aan de andere kant [aansluiten op een 120 volt stopcontact] typische elektrische opladen kosten voor een jaar lopen van $ 73 – $ 150. Andere schattingen zetten de oplaadkosten op ongeveer 10% van de benzineprijs om een scooter op gas te laten rijden. Uiteraard kan een elektrische scooter een enorme kostenbesparing opleveren.
https://verzekering-winkel.com/brommerverzekering/