Pcbrehoboth
Image default
Vervoer en transport

Buitenlandse btw terugvragen als transportbedrijf

U kunt als transportbedrijf binnen de EU de buitenlandse btw terugvragen. Heeft u in een ander land binnen de Europese Unie btw betaald? Dan is het mogelijk om dit bedrag terug te vragen als u aan de voorwaarden voldoet. Zo is er bijvoorbeeld een bodembedrag vastgesteld. Buitenlandse btw terugvragen gaat het makkelijkst en het snelst wanneer u gebruikmaakt van de dienstverlening van een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Dit bespaart u veel tijd, waardoor het u zeker ook een geldbesparing oplevert. Tijd is immers geld. Nebu Transport Services kan buitenlandse btw gemakkelijk terugvragen voor u.

Per kwartaal de buitenlandse btw terugvragen

U kunt per kwartaal de buitenlandse btw terugvragen voor uw aangiften. Heeft u ook accijnzen betaald binnen bepaalde landen, zoals Spanje, België, Slovenië of Frankrijk? Dan is het mogelijk om ook een teruggaaf van accijnzen te realiseren. Een ervaren partij kan dit allemaal voor u regelen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het per kwartaal indienen van de facturen. Voor het terugvragen van buitenlandse btw via een gespecialiseerde partner zijn geen notariële akten nodig, dus het kan allemaal eenvoudig online geregeld worden. Uw belastingaangiften kunnen vervolgens makkelijk, accuraat en snel worden verstuurd.

Haal uw eigen geld terug uit het buitenland

Als u btw heeft betaald in het buitenland, dan betekent dit eigenlijk dat u een bedrag achterlaat in het buitenland. Wanneer u deze bedragen bij elkaar optelt, dan tikt het vaak aan tot een hoger bedrag dat u het liefst gewoon terug zou willen hebben. Dit kan! Laat het geld daarom niet achter in het buitenland. U kunt buitenlandse btw terugvragen en het gewoon teruggestort krijgen op uw rekening. Nebu Transport Services helpt u hier graag bij. Neem gerust eens een kijkje op de uitgebreide website van deze ervaren partner, zodat u meer te weten komt over de vele mogelijkheden. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen.

https://www.nebutransport.nl/NL