Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Echopraktijk Liva

Echopraktijk Liva

Uw zwangerschap is ongetwijfeld een spannende periode. U weet dat u binnenkort mama wordt, dat een klein mensje in uw buik zich aan het ontwikkelen is en dat uw leven er binnenkort helemaal anders zal gaan uitzien. Dag na dag ziet en voelt u uw lichaam veranderen en kijkt u verlangend uit naar de geboorte en het moment dat u de baby ook echt vast kunt houden en knuffelen. Geen wonder dus dat u ook benieuwd bent om met eigen ogen te zien hoe uw kleine spruit groeit en verandert.

Zie uw baby evolueren

Op geregelde tijdstippen, maar dit zijn er niet zoveel, zal uw gynaecoloog een echo plannen. Dit met als hoofddoel om na te gaan of met uw baby medisch gezien alles in orde is en of de zwangerschap zoals gepland verloopt.Echopraktijk Liva kan zich echter heel goed voorstellen dat u vaker uw kleine baby wilt zien en biedt daarom de pretecho aan. Een pretecho kan en mag niet gebruikt worden voor medische doeleinden, maar u kunt het zien als een ideale gelegenheid om uw baby te bewonderen en dit in 2D, 3D en zelfs 4D met bewegende beelden. In het eerste stadium van de zwangerschap kunt u zien hoeveel baby’s zich ontwikkelen en kunt u de hartslag al zien. Wilt u graag weten of u een meisje of een jongetje mag verwelkomen, dan kan dit vanaf ongeveer 14 weken. Vanaf 20 weken dan krijgt u dan via de echo een heel mooi beeld van hoe uw baby er op dat moment al uitziet, een emotioneel en verwarmend moment. Tijdens de echo krijgt u steeds de nodige uitleg van wat er op het beeld te zien is, waarna u foto’s of een filmpje kunt meenemen om thuis verder te genieten van uw wondertje.

De praktijk

Pretecho Leiden werkt met een professioneel team van 4 verloskundigen die allen de nodige opleidingen voltooiden voor het maken van een niet medische pretecho. Zij staan u bij tijdens de echo door het geven van alle (niet medische) informatie over uw baby en bieden u een mooie herinnering aan om te blijven koesteren. Een herinnering die u later ook met uw kindje kunt delen, altijd leuk natuurlijk.

Wilt u ook graag uw wondertje ontmoeten? Een afspraak bij Echopraktijk Liva is snel en eenvoudig gemaakt, de prijs van de pretecho is scherp en de ontmoeting met uw ongeboren baby is onvergetelijk. Pretecho Leiden zorgt voor een mooie en warme ontmoeting met uw ongeboren baby.

https://www.echopraktijkliva.nl/