Pcbrehoboth
Image default
Beauty en verzorging

Easy Beauty, hét adres voor permanente make-up

Woont u in Waspik en bent u op zoek naar een goede beauty salon? Voor permanente make-up bij Waspik kunt u terecht bij Easy Beauty. Easy Beauty is een betrouwbare en ervaren salon in het zetten van permanente make-up. De salon is gehuisvest in ’s Gravenmoer, tussen Breda en Tilburg, in Noord Brabant.  De eigenaresse Bettina is gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up en heeft jarenlange ervaring. Bettina werkt zeer zorgvuldig en luistert goed naar de wensen van haar klanten. Ook geeft ze altijd een eerlijk advies, goede nazorg en garantie op de permanente make-up. Naast het werken in de salon demonstreert Bettina regelmatig op vakbeurzen en geeft ze lezingen aan schoonheidsspecialisten over het zetten van permanente make-up. Bij Easy Beauty wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de GGD en LCHV. De salon is uiteraard in het bezit van een vergunning. De richtlijnen voor hygiëne en veiligheid worden bij Easy Beauty uiterst secuur nageleefd.  

Permanente make-up voor wenkbrauwen, lippen en ogen

Met het laten aanbrengen van permanente make-up kunt u uzelf een hoop tijd besparen.   Permanente make-up kan aangebracht worden op de wenkbrauwen, lippen en ogen. De wenkbrauwen en de lippen worden ingekleurd voor een mooi, strak en voller effect. U kunt er ook voor kiezen om alleen een lijntje om uw lippen te laten zetten voor een optisch voller effect. Bij de ogen wordt er een permanent lijntje getekend, de zogeheten eyeliner. Deze lijn kan naar wens mooi dun of juist wat dikker gezet worden. U kunt kiezen voor een rechte lijn of een wing.  

Permanente make-up is geschikt voor iedereen

Kiest u voor permanente make-up lippen? Onze specialiste zal samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste past bij uw gezicht. Zijn uw lippen ongelijk, heel dun of heeft u een hazelip? Met permanente make-up kunnen we uw lippen voller laten lijken en ze weer een mooie vorm geven. Permanente make-up is geschikt voor jong en oud! Voor meer informatie kunt u onze website van Easy Beauty bezoeken. Ook kunt u ons altijd bellen, wij geven graag antwoord op al uw vragen.  

 

https://www.easy-beauty.nl/